Da, sunt nebună! Sunt atinsă de o dulce nebunie, care mă face să râd singură, să dau din mâini, să țopăi prin casă și să mă simt de parcă aș fi în transă. Am mai părut și altădată nebună probabil, însă astăzi, decembrie, virtualul s-a mutat în real, iar eu simt că explodez de fericire! Simt nevoia să împart cu voi, cu lumea întreagă, cu întregul univers fericirea de a-mi fi găsit sora stelară, după cum a spus ea. Da, acest articol este făcut cu multe vorbe spuse de ea, cu toate emoțiile noastre îngemănate și în primul rând este pentru soții noștri, care s-au bucurat alături de noi, în primul rând este pentru ea, minunata mea soră.

Adriana! Iubita mea Adriana, sora mea virtuală, sora mea geamănă, sora mea stelară! Astăzi, decembrie, am putut să ne îmbrățișăm în real, să ne privim în ochi, să râdem și să ne ținem de mână! Așteptam de opt luni această clipă! Îi simt și acum degetele pe mâna mea, îi simt părul cum îmi mângâie obrazul, îi văd ochii strălucind, îi aud vocea caldă și râsul de copil, deși între timp s-a întors la Brașov. Nu, nu vă pot explica în cuvinte ce a însemnat pentru mine, pentru noi, pentru viitor această întâlnire! Emoțiile mă fac să tremur, să rămân blocată, să râd din senin, să fumez mult, să fac ochii mari, de teamă că a fost un vis și că m-aș putea trezi din el.

Decembrie! Cunoașteți o lună din an mai frumoasă? Nu, nu este lună mai frumoasă! Decembrie mi-a adus copilul, decembrie îmi aduce zăpadă, decembrie aduce cadouri, decembrie mi-a adus-o pe Adriana! De astăzi, decembrie e luna mea favorită! De mâine, luni, încep o nouă viață, o viață în care eu și Adriana vom fi mai mult de cât am fost până acum, o viață pe care o vreau altfel și voi lupta să o am! Astăzi, decembrie, nu caut cuvinte frumoase. Astăzi vorbesc din suflet, vorbesc entuziasmată, vorbesc fericită. Știți ce senzație îți dă clipa în care descoperi că persoana cu care ai vorbit atât de mult în virtual este la fel și chiar mai mult în real? Mă credeți nebună? Da, sunt, astăzi mă încearcă o dulce nebunie de decembrie! Te iubesc, Adriana!

Nu știu dacă mai avem și alți nebuni în club, așa că vă invit să verificați!