Skip to main content

Ne cumpărăm mobilă

Ne-am hotărât să schimbăm mobila, pentru că băiatul a crescut, vine cu fete acasă, uneori face şi chefuri, iar ceea ce avem acum aglomerează casa fără să aibă prea mare utilitate. 

      Timp nu avem să colindăm magazinele de mobilă, unde există modele pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Mi-am dat seama că am făcut o alegere bună, pentru că nu prea ne potrivim la gusturi şi într-un magazin din oraş am fi stat până la ora închiderii fără să cădem de acord. 
      Vom comanda mobila pentru living, cu un model simplu, dar cochet, care să ne ofere o atmosferă caldă, comoditate şi spaţii cu utilitate mare. Ne-am aruncat o privire şi la saltele, pentru că avem nevoie în dormitorul băiatului, iar preţurile sunt foarte bune. Văzând că acest magazin online oferă modificări ale mobilei în funcţie de cerintele clientului, ne-am hotărât să comandăm şi mobila de bucătărie tot de aici, ba chiar şi o masă şi câteva scaune.
      Ne-a fost mai greu să hotărâm culorile, dar pentru că au o gamă foarte mare într-un final am reuşit. Acum ard de nerăbdare să le vad în casă, să scap de mobila veche, care de mult nu îmi mai dă senzaţia de confort.
      
Comments
 • Radu April 22, 2012 at 7:50 am

  Felicitari pentru aceasta hotarare!
  Daca tot faci o investitie, inteligent ar fi sa o si protejezi (prin intretinere eficienta) :))

 • Pop Romy April 22, 2012 at 11:32 am

  sa ma anunti cand iti iei mobila ca merg si eu cu tine.mai ales ptr living,sa vezi ce alegi,culori,etc.bravo ca te,ai hotarit/

 • Vladimir April 23, 2012 at 12:40 am

  Eu as testa-o inainte sa cumpar peste tot. Din poze nu-ti prea poti da seama de calitate si exista enorm de multa mobila proasta (prost taiata, imbinata si putin rezistenta). Dar daca ati comandat-o deja, sper sa aveti noroc cu ea. 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.