Deşi îmi place să joc leapşa pe blog, în ultima perioadă nu am reuşit să mai completez nici un set de întrebări. Mereu s-a ivit ceva care mi s-a părut mai  important, mereu s-a mai gasit cate unul care avea impresia ca ma poate pacali, am mai primit şi lepşe prea simple, iar unele nu mai ţin minte de unde le-am primit şi pe unde să le regăsesc. Ştiam că am văzut o leapşă la Rudolph care mi-a atras atenţia, aşa că am decis să răspund întrebărilor lui.

1. Ce lucru anume v-aţi dorit să aveţi “dintotdeauna” şi încă nu l-aţi obţinut ?

Astăzi voi spune doar că tânjesc (nu chiar dintotdeauna) să am un rottweiler puternic, dar în acelaşi timp blând şi jucăuş.

 2. Aranjaţi în ordinea importanţei (fie pt dvs, fie pt societate, fie atât pt dvs cât şi pt societate) următoarele concepte sau noţiuni: fericire, bani, iubire, sănătate, faimă.

Prefer să răspund doar în numele meu, pentru că nu ştiu sigur ce nevoi are societatea. În ordinea numerelor de pe tricou, importante pentru mine sunt: sănătatea, iubirea, fericirea, banii şi faima.

3. Ce anume lucru vă prefaceţi că înţelegeţi, dacă vine vorba despre el, însă de fapt habar nu aveţi ce înseamnă ?

De fapt, habar nu am care este treaba cu blogul. :-P

4. Care este lucrul pe care credeţi că nu l-aţi face niciodată ?

Sper să nu fiu nevoită vreodată să fac ceva din ceea ce acum cred că nu aş face niciodată.

5. Dacă ar trebui să vă mutaţi brusc la 5 000 km depărtare de casa dvs actuală, de ce lucruri, (NU oameni, doar lucruri), de care aţi fost obligat să vă despărţiţi v-ar fi cel mai tare dor la început, (sau chiar pe termen lung) ?

Mi-ar fi dor de jucăriile cu care îmi fac de lucru zilele astea. Am fost sâmbătă la Bogdana şi m-am întors cu o punguţă plină de bucăţi de piele de toate culorile, din care vreau să îmi fac nişte cercei, daca nu voi reusi sa imi cumpar cerceii de argint la care visez.

6. Care este cea mai mare minciună în care chiar aţi crezut ?

Am crezut în existenţa lui Moş Crăciun. :))

7. Ce lucru v-a displăcut deosebit de mult în copilărie, însă care la un moment dat a început să vă placă, şi vă place şi acum în continuare ?

În copilărie nu suportam nici mirosul de pepene galben, iar acum a devenit unul dintre fructele mele preferate.

8. Care este lucrul cel mai curajos sau intrepid pe care l-aţi făcut vreodată în viaţa ?

Am luat-o de la zero după ce am rămas fără casă, cu un copil de doi ani în braţe, fără să mă uit în urmă, fără să îmi fie frică.

9. Care este una din prejudecăţile sau părerile false pe care aţi observat că le au uneori despre dvs oamenii care nu vă cunosc ff bine, aşa la “prima vedere” ?

Mulţi au impresia că mă pot păcăli, doar pentru că îi las să vorbescă fără să îi întrerup.

10. Care ar fi meniul pe care l-aţi cere pt ultima masă înainte de a fi supuşi unei sentinţe capitale ?

Salată de boeuf şi peşte prăjit cu mămăliguţă şi usturoi. Şi un bulz cu brânză de oaie sărată. Şi baclava. Şi o cafea tare, la care să fumez două ţigări.

11. Care este lucrul pe care aţi crezut că nu îl veţi face niciodată şi totuşi până la urmă l-aţi făcut ?

Nu am crezut niciodată că voi deveni dependentă de online şi totuşi am devenit. :))

Dacă vă plac întrebările, vă puteţi servi cu această leapşă.