Ne pregătim pentru spectacolul aviatic de la Strejnic, despre care puteţi afla mai multe citind blogul lui Cojo. Însă nu pot pleca de acasă până când nu vă pun la curent cu ultimele noutăţi. 

 

happy weekend

 

Vorbea ieri Cuvânta despre maşinuţe buşitoare şi m-am gândit să vă arăt cât de periculoase pot fi aceste jucării, nu doar pentru copii şi părinţi, ci şi pentru bietele ouă.

 

masinute busitoare

 

Despre următoarea piesă vestimentară încă nu mă pot pronunţa. Să fie ghetele prea înalte sau pantalonii prea lungi?

 

ghete pantalon

 

Multe voci susţineau că nu este sănătos să mâncăm de la fast-food. Mulţi dintre români nu îşi permit să mănânce zilnic la restaurant. Pentru a mânca acasă, cineva trebuie să gătească. Oare ştiu acele voci ce însemna să nimereşti o ceapă care te făcea să plângi? Vorbesc la trecut, pentru că s-a găsit soluţia salvatoare. Casca de protecţie…

 

protectie contra cepei jpg

 

Curăţenia generală de altădată era o mare provocare pentru membrii oricărei familii. Vă daţi seama ce însemna să scoţi toate chestiile astea din vitrină şi să le speli?

 

vitrina de altadata

 

Cercetătorii au descoperit că orice câine poate fi dresat să îşi adune singur gunoiul. Poate aşa vom scăpa şi noi de “norocul” în care mai călcăm din când în când.

 

dresaj canin

 

Drept recompensă, le putem oferi patrupedelor un mic rai, o cameră doar a lor.

 

camera

 

Aţi visat mereu să aveţi un scaun deosebit, care să atragă privirile şi chiar să şocheze? L-am găsit! Vă veţi simţi îmbrăţişaţi cu căldură ori de câte ori îl veţi folosi.

 

scaun barbat

 

Am ştiut mereu că imaginaţia omului nu are limite. Aş vrea totuşi să ştiu, cine ar purta asemenea cizme?

 

cizme copite

 

Spunea Belgianca ieri că femeile vor scăpa de sentimentul de inferioritate dat de poziţia din care fac pipi. În curând va fi lansat un dispozitiv ce le va ajuta să facă stând în picioare. Puteţi afla mai multe dând click pe linkul spre Belgianca. Eu vreau doar să vin cu o completare: în curând vom putea scăpa şi de musafirii care uită să mai plece. Trebuie doar să avem în baie hârtia igienică ce curăţă tot.

 

hartie igienica

 

Sunt în întârziere, avioanele au pornit motoarele, aşa că închei aici. Vă doresc un weekend plin de soare!

Particip la jocul Happy Weekend, iniţiat de Elly. Astăzi ediţia cu numărul 18 din 2013.