Iarna s-a instalat în toată ţara. Copiii s-au bucurat, au ieşit la bulgăreală, au făcut oameni de zăpadă şi s-au dat cu săniuţa. Adulţii au oftat, ştiind că factura  la gaze va fi de speriat. Ghinioniştii au avut surpriza de a simţi miros de plastic ars într-o dimineaţă, când au vrut să pornească centrala. Acum scriu pentru jocul Happy weekend cu mâinile îngheţate, aşteptând echipa care va repune centrala în funcţiune.

În primul rând, un avertisment pentru Moş Crăciun: Ai grijă ce cadouri le faci copiilor, ca să nu mai păţeşti ca anul trecut, când ai fost pedepsit într-un mod ruşinos.

 

Pentru că nu i s-a dat voie să iasă din casă, la joacă, pisicuţa s-a ascuns în baie şi a căutat ceva care să imite zăpada. Ce a ieşit, vedeţi mai jos:

 

 

La Polul Nord, distracţia este în toi. Urşii polari au învăţat repede mişcările, aşa că focile nu mai au motive să se teamă. Nu se mai vânează. Toţi sunt preocupaţi de concursul de dans ce va avea loc peste câteva zile. Doamnelor şi domnilor, Gangnam Style:

 

 

Posesorii de pisicuţe ştiu cât este de greu să păstrezi curăţenia în casă, când ai o mâţă jucăuşă. Dar cine s-ar fi gândit că le va trece prin cap să distrugă până şi bradul împodobit?

 

Vreţi să ştiţi de unde s-au inspirat Andrelele, când au scos melodia Noapte de vis? Offf, Moşule, ce tânăr eşti!!!

 

 

Să aveţi un weekend aşa cum vă doriţi!

 Particip la Ediţia 39 a jocului Happy Weekend, iniţiat de Elly.