Îmi plăcea, când eram copil și tata mă ținea în brațe, să mă joc cu verigheta de pe degetul său. Era lată, simplă, din aur masiv. Deși verigheta mamei arăta la fel, niciodată nu mi-a trecut prin cap să o ating, să mă joc cu ea. Mai târziu, crescând, am observat că foarte multă lume avea cam aceleași modele de verighete, probabil pentru că existau prea puține opțiuni pe atunci. Lucrurile s-au schimbat mult după ’89 în ceea ce privește achiziționarea de verighete ploiesti, în sensul că au apărut mai multe magazine și implicit mai multe modele de verighete. Desigur, s-a întâmplat în toată țara, nu doar la Ploiești, dar îmi este mai ușor să vorbesc despre ceea ce cunosc personal. Îmi place să mă uit la mâinile celor pe care îi întâlnesc pe stradă, în autobuz, la evenimente sau prin magazine, să văd ce poartă pe degete, căci asta spune multe despre fiecare persoană în parte.

Oamenii și-au adus de prin țări străine aur de toate culorile, ba chiar au împrumutat și ideea de a diferenția verigheta bărbătească de cea purtată de femei prin montarea de pietre prețioase. Veți observa și pe www.magazinuldeverighete.ro că, la mai toate modelele de verighete pereche, cele pentru domni sunt simple, iar cele pentru doamne au diamante  sau alte pietre prețioase care dau o notă de eleganță și de feminitate oricărei purtătoare. Îmi spunea o prietenă că la englezi se obișnuiește ca, în afară de clasicele verighete din ziua nunții, soțul să mai ofere soției câte un inel la nașterea primului copil și la nu mai rețin exact câți ani de la căsătorie. Toate aceste inele sunt, de fapt, completarea verighetei din ziua cununiei religioase și se poartă pe același deget, inelarul mâinii stângi.

În magazinul de verighete ploiesti am văzut o ofertă diversificată, o mulțime de modele deosebite, astfel încât orice doritor să își poată găsi ceea ce consideră că i se potrivește cel mai bine. Persoanele interesate vor putea opta pentru aur alb, aur galben, aur roz sau diverse combinații ale acestor culori. De asemenea, deși pe site pot fi văzute modele de verighete cu diamante, acestea se pot cumpăra și fără pietre prețioase. Numai la cererea clienților diamantele vor fi montate pe verighete, lucru pe care eu chiar îl recomand, căci discutăm, la urma urmelor, despre un inel ce va fi purtat întreaga viață, simbol al iubirii, al prețuirii, al respectului reciproc. Tot la cerere, de această dată în mod absolut gratuit, verighetele comandate de pe www.magazinuldeverighete.ro pot fi gravate în interior cu data și numele dorite de cumpărători.

Scriu despre magazinul de verighete Ploiești pentru că îl cunosc, trec deseori pe lângă el, ba chiar am și intrat o dată cu prietena mea, când și-a ales verighetele pentru nuntă. Țin să specific faptul că magazinul de verighete are și un site (găsiți mai sus link) de unde poate comanda oricine, indiferent de orașul în care se află. Iată cum internetul își dovedește încă o dată utilitatea, scurtând timpul și distanțele, ușurând căutările celor care se pregătesc pentru cununia religioasă și vor să vadă mai multe modele de verighete, să aibă de unde să aleagă ceea ce le place și li se potrivește.

Magazinul de verighete ploiesti are pentru fiecare cuplu modele de verighete din aur: verighete de lux, simple, clasice, în două sau mai multe combinații de culori, încrustate cu diamante și zirconiu, personalizate la cerere. Toate aceste verighete pot fi văzute pe site sau în Ploiești, pe Str. Poștei, nr. 32.

Număr de contact : 0732 396 333