Am scris de curand un articol despre mobila bucatarie la comanda si, spre marea mea surprindere, am primit pe mail un mesaj de la o cititoare care a dorit sa ramana anonima. Imi spunea in acel mesaj ca a umblat prin intreg orasul, ca a vazut nenumarate bucatarii la comanda, unele mai reusite, altele mai putin reusite, dar toate avand ca numitor comun elemente de design moderne, cum nu existau in urma cu 20 de ani. M-a rugat sa imi arunc o privire pe niste modele de bucatarii la comanda la salvate de ea de pe site-ul Unican.ro, sa ii spun care mi se pare cel mai reusit si despre care cred ca s-ar potrivi cel mai bine unei femei singure. E greu sa treci prin asa ceva, e greu sa refuzi persoana fara sa o faci sa se supere, e greu si sa iti dai cu parerea, stiind ca asta o va influenta atunci cand isi va face mobila bucatarie la comanda. 

Pana la urma am ales sa nu ii spun care imi place mai mult si am considerat ca adevarul e singura modalitate prin care ii pot explica alegerea mea. Sa te uiti la o multime de poze cu bucatarii la comanda e chiar o placere, mai ales daca toate sunt bine lucrate si te invita la visare, dar eu nu sunt destul de intima cu mare parte dintre cititorii mei, deci nu eu sunt in masura sa le spun ce anume li s-ar potrivi si ce nu, din marea oferte de modele de bucatarii la comanda existente pe site-ul Unican.ro, chiar daca, in sinea mea, consider ca ar fi fost un “joc” interesant.

Daca v-am atras deja atentia, vreau sa va mai spun ca Unican.ro face bucatarii la comanda in Bucuresti, bachiar am impresia ca si bucatarii la comanda in Constanta. Probabil in timp se vor extinde in toata tara. Cel mai sigur ar fi, daca doriti mobila la comanda, sa intrati pe site-ul lor pentru a alfa mai multe detalii. Puteti da un share si pentru prietenii vostri, sa afle ca pot beneficia de:

-bucatarii la comanda in Bucuresti

-bucatarii la comanda in Constanta

“Esti in cautarea mobilei de bucatarie perfecte ? Unican produce mobila de bucatarie la comanda moderna cu un design proaspat inspirat din viata ta , dotata cu feronerie Blum – cu garantie la 365.000 miscari inchidere deschidere si accesorii de calitate de la Hafele , Hettich si alti furnizori de renume mondial in domeniu . Mobila de bucatarie la comanda produs de Unican la cele mai inalte standarde de calitate dupa design propriu este produs pe o linie de fabricatie moderna cu utilaje computerizate.”

????????????????????????????????????