Skip to main content

Model deosebit de geanta – sacosa

Am gasit acest model deosebit de geanta – sacosa pe pinterest, cu vreo doua luni in urma. Am salvat imaginea pe laptop, cu gandul ca voi sparge intr-o zi gura targului, cand voi iesi pe strada avand una asemanatoare. Imi doream si inca imi doresc sa imi fac singura, cu manutele mele, o chestie ca asta. Din pacate, descopar ca timpul meu liber aproape ca nu mai exista, iar cand reusesc sa prind cateva clipe, sunt prea obosita pentru a mai face ceva, indiferent ce.

Las egoismul deoparte si impartasesc astazi cu voi ceea ce am gasit. Mi-ar placea sa aflu ca macar una dintre cititoarele mele s-a incumetat la asemenea munca si a scos un lucru dragut dintr-o idee vazuta in poza. Ce spuneti, fetelor, ati putea imita acest model deosebit de geanta – sacosa?

model deosebit de geanta - sacosa

Comments
 • Iuliana July 28, 2014 at 4:41 am

  Wow, ce frumusete!!! Nici eu nu ma incumet la asemenea mestereala, pe motiv de 2 maini stangi, dar daca as gasi de cumparat asa ceva, n-as ezita nicio clipa. Intotdeauna mi-au placut gentile de forma asta, mi se par tare incapatoare si comode.

 • Radu July 28, 2014 at 5:41 am

  Îmi aduce aminte de primele mele lumânări din gel. Le făcusem ca să imite întocmai un pahar de martini. Fără să uit măslina şi feliuţa de lămâie. Cumpărate de la alimentară. 1998! După 24 de ore de stat sub spoturi, în vitrină au început să miroasă ciudat. Şi să se umfle. Să fermenteze.
  Am fost nevoit să trec la producţia de măsline şi felii de lămâie confecţionate din parafină. 🙂

 • Mihaela Dămăceanu July 28, 2014 at 6:36 am

  Vaaai, ce frumuseţe de geantă. Nici prin cap nu-mi trece să mă apuc dec aşa ceva, pe motiv că este mult prea complicat. Am şi eu două mâini stângi şi când voi încerca ceva voi începe cu un lucru mult mai uşor. Aceasta-i prea grea, dar arată superb pentru cine are curaj.

 • Javra July 28, 2014 at 7:51 pm

  E drăguţă, pentru o ieşire la iarbă vedere, deşi nu m-aş vedea purtând aşa ceva…

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.