Mobilier de grădină din lemn masiv realizat în stil rustic

Omul gospodar își cumpără iarna mobilier de grădină, știut fiind faptul că în această perioadă prețurile sunt mai mici. La mare căutare este orice obiect de mobilier de grădină din lemn masiv realizat în stil rustic. Profită de ofertele din această perioadă și de trucurile pe care ți le voi dezvălui în acest articol!

Poți beneficia de 10% REDUCERE pentru mobilier de grădină din lemn masiv realizat în stil rustic dacă folosești codul VIENELA10 când plasezi comanda. Cod valabil până în data de 31.03.2021. Discount-ul se aplică la orice comandă sau precomandă făcută pe site-ul https://www.rusticworld.ro/. Precomandă din timp pentru perioada primăvară-vară, căci mobilierul de grădină din lemn masiv se vinde repede, și garantat grădina ta va face senzație când va veni vremea.

Îți voi prezenta imediat câteva dintre piesele de mobilier care pot transforma o grădină banală într-una de vis. Înainte de asta, țin doar să îți spun că în Scoția, țara unde locuiesc, casele care au grădina artistic aranjată se vând la preț dublu. Occidentalii, în general, pun mare preț pe felul în care arată curtea. Până la urmă, înainte de a intra în casa omului sau de a-l cunoaște, îi vezi grădina și îți faci o părere despre el în funcție de grija pe care o acordă exteriorului, nu-i așa?

Mobilier de grădină din lemn masiv

Mobilierul de grădină cu aspect rustic lucrat din materiale naturale are un succes nebun în întreaga lume. Lemnul, în mod special, continuă să fie în topuri. Sugestia mea se îndreaptă fără ezitare către un superb set compus din masă, bancă și scaune din lemn masiv, un leagăn – balansoar rustic și un foișor de grădină realizat din lemn masiv rotund. Le poți folosi împreună sau poți realiza diverse decoruri rustice răslețind piesele prin întreaga grădină.

Trucuri pentru realizarea de aranjamente rustice pentru mobilierul de grădină din lemn masiv:

Pentru un aer cu adevărat rustic, nu uita să pui câteva flori de câmp într-o căniță de lut pictată cu motive tradiționale pe care să o păstrezi pe masa atât de frumos lucrată. Pe spătarul scaunelor așează, aparent neglijent, ștergare țărănești, iar pe banca din lemn masiv pune perne decorative în culori vesele sau preșuri țărănești. Pentru masă poți folosi, de asemenea, felii rotunde de lemn, căci dau aranjamentului un aer cu adevărat rustic.

Dacă ai răbdare, încearcă să construiești o “vază” pentru flori de câmp din nuielușe prinse cu sfoară. De mare succes sunt și coșurile împletite umplute cu flori mari. Le poți așeza pe scaune. Obiectele foarte vechi recondiționate pot, la fel de bine, să schimbe aspectul grădinii. O stropitoare din tablă, o gheată veche transformată în ghiveci, o plantă agățătoate care să se întindă peste spătarul băncii, toate au puterea de a atrage atenția.

Set de grădină compus din bancă rustică de exterior, scaune și masă. Poate fi alegerea perfectă atât pentru o curte particulară, cât și pentru la pensiune, hotel sau restaurant:

masa-cu-banci-de-gradina-set-rustic-masa-cu-banci-de-gradina

Leagăn – balansoar rustic de grădină din lemn cu acoperiș și gard lateral

Un leagăn – balansoar rustic este de nelipsit dintr-o curte artistic aranjată. Pe lângă aspectul fermecător, un leagăn acoperit oferă o mulțime de alte avantaje: poți sta în curte întreaga vară indiferent dacă soarele dogorește sau dacă plouă, ai suficient spațiu pentru mai multe persoane, îți oferă clipe de liniște și relaxare într-un mediu rustic.

Omul modern caută întoarcerea la natură, iar mobilierul de grădină din lemn este cea mai potrivită alegere pentru a îndeplini această dorință a sufletului. Acoperă leagănul cu perne decorative cu motive tradiționale sau cu o pătură cu franjuri. De gărduțul lateral agață plante care stau înflorite întreaga vară. La marginea acoperișului poți pune diverse luminițe care să întregească aspectul de poveste pe timpul serii.

Leagăn – balansoar rustic de grădină

leagăn de grădină din lemn

Foișor de grădină din lemn rotund realizat în stil rustic

Un foișor de grădină poate fi o casă în miniatură în care să îți petreci mare parte din timp pe toată perioada călduroasă a anului, din primăvară și până toamna târziu. Poți lua masa de prânz și cina acolo, îți poți primi oricând invitații, îți poți bea cafeaua dimineața, poți face tot ce dorești dacă ai în curte un foișor.

Pe site-ul https://www.rusticworld.ro/ vei găsi multe modele de foișoare, însă eu am ales să îți prezint unul extrem de spațios, cu o formă deosebită. Este un foișor de grădină ofertant, care îți permite să îl decorezi în stil rustic după gustul tău și după cele mai în trend tendințe.

Trucuri pentru realizarea unui aranjament rustic în foișorul de grădină:

Florile sunt foarte importante. Alege plante care stau înflorite întreaga vară. Agață ghivece oriunde e posibil. Păturile cu franjuri, pernele decorative și felinarele nu ar trebui să lipsească din aranjament. Nu este greu să decorezi un foișor de grădină. Lasă-ți imaginația să își facă de cap!

Perdele albe fine strânse în jurul stâlpilor de susținere, lumini galbene pentru seară, vaze cu flori de câmp, sticle pe care să înfășori instalații de lumini, felii de lemn rotunde care să închipuie o potecă până la foișor, o minifântână arteziană din piatră, orice este permis și indicat pentru un decor de vis.

Foișor de grădină din lemn masiv

foisor rustic de gradina

Toate astea și multe altele sunt posibile dacă accesezi site-ul https://www.rusticworld.ro/.

Nu uita că poți beneficia de o REDUCERE  semnificativă de 10% dacă folosești codul VIENELA10 când plasezi comanda. Poți opta pentru precomandă, ca să te asiguri că vei mai găsi mobilierul de grădină ales atunci când vei decide să îl cumperi. Cod valabil până în data de 31.03.2021.