Cum trebuie sa fie mobila de bucatarie pentru a putea spune despre ea ca e de calitate, ca are un aspect deosebit si ca e practica? Greu de raspuns in doar cateva cuvinte. Va garantez ca femeile pot vorbi despre mobila de bucatarie ore in sir fara sa se plictiseasca, pot face zeci de comparatii intre o bucatarie clasica si o bucatarie moderna, pot aduce zeci de argumente in favoarea oricarei bucatarii, daca le place destul de mult. Unele, mai nebune sau mai visatoare, pot vorbi chiar si despre culori in bucatarie, despre felul in care trebuie sa fie culorile mobilierului si cum se pot asorta ele placut cu diverse obiecte folosite in aceasta camera miraculoasa, in care incepe si se termina totul. :) As filozofa eu mai mult pe aceasta tema generoasa, insa nu stiu cat de bine le-ar cadea vegetarienilor, asa ca ma abtin.

E de preferat sa pastrez discutia pe linia a tot ceea ce inseamna mobila de bucatarie, fie ca vorbim despre o bucatarie clasica, fie ca vorbim despre o bucatarie moderna. Mi s-a intamplat chiar ieri sa primesc ceva musafiri si, in timp ce barbatii comentau nu stiu ce sarituri de la nu stiu ce concurs de schii, noi, femeile, discutam despre mobila de bucatarie. A fost destul sa spuna una ca ea ar prefera un mobilier din lemn natur, ca toate sa ne dezlantuim si sa vorbim despre tot felul de preferinte. Eu, de exemplu, stiu sigur ca tare m-as bucura daca as avea o mobila noua de bucatarie, una cu design modern (nu imi permit sa spun ca vreau ultimul racnet in materie de mobilier de bucatarie, ca nu mi l-as permite in acest moment), in culori vii, aprinse, de preferat alb si verde strident sau alb si galben, sau alb si rosu.

Oricare dintre aceste combinatii de culori m-ar face fericita, sunt sigura. In acest moment mobila de bucatarie e alb cu rosu, numai ca modelul e unul vechi, care ma plictiseste si ma face sa visez ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat imi voi cumpara ceva modern, pe gustul meu. Pe site-ul VreauMobila.ro am vazut cateva modele de mobila de bucatarie care imi plac mult, deci stiu sigur cum sa visez la mobila de bucatarie de calitate.