Zâmbeste! Mâine sigur va fi mai rău! 

Cine-ar putea dezlega misterul unui zâmbet? Se străduiesc oamenii de sute de ani să afle la ce se gândea Gioconda, ce anume a făcut-o să zâmbească în acel fel. Oare de câți ani ar fi nevoie pentru ca omenirea să ghicească motivul pentru care pe chip mi s-a întins un zâmbet indecis în această dimineață? Nu caut celebritatea, nu vreau nici să mă fure vreun obsedat, așa că mă grăbesc întru lămurirea enigmei.

Prima oră a dimineții. Aburul cafelei se împletește cu fumul de țigară. Ochii mei, încă somnoroși, bat repede din pleoape și rămân fixați pe ecran. Colțul gurii îmi tremură, șovăielnic. Oare să zâmbesc, să plâng sau să mă mut în altă galaxie? Rămân ca o Giocondă modernă, gânditoare, cu umbra unui zâmbet misterios pe chip.

GAU Pandativul Cuantic Scalar 4 in 1 sporeste imunitatea prin cresterea imunitatii cu 150 %, ajutand organismul in distrugerea virusilor si bacteriilor. Nu costă “decât” 250 de lei. Dacă vă împinge curiozitatea, puteți observa că vreo 200 și ceva de oameni au dat like acestei aberații.

pandativ gau

Zâmbește, omule! Mâine sigur va fi mai rău!