Skip to main content

Misterul unui zâmbet

Zâmbeste! Mâine sigur va fi mai rău! 

Cine-ar putea dezlega misterul unui zâmbet? Se străduiesc oamenii de sute de ani să afle la ce se gândea Gioconda, ce anume a făcut-o să zâmbească în acel fel. Oare de câți ani ar fi nevoie pentru ca omenirea să ghicească motivul pentru care pe chip mi s-a întins un zâmbet indecis în această dimineață? Nu caut celebritatea, nu vreau nici să mă fure vreun obsedat, așa că mă grăbesc întru lămurirea enigmei.

Prima oră a dimineții. Aburul cafelei se împletește cu fumul de țigară. Ochii mei, încă somnoroși, bat repede din pleoape și rămân fixați pe ecran. Colțul gurii îmi tremură, șovăielnic. Oare să zâmbesc, să plâng sau să mă mut în altă galaxie? Rămân ca o Giocondă modernă, gânditoare, cu umbra unui zâmbet misterios pe chip.

GAU Pandativul Cuantic Scalar 4 in 1 sporeste imunitatea prin cresterea imunitatii cu 150 %, ajutand organismul in distrugerea virusilor si bacteriilor. Nu costă “decât” 250 de lei. Dacă vă împinge curiozitatea, puteți observa că vreo 200 și ceva de oameni au dat like acestei aberații.

pandativ gau

Zâmbește, omule! Mâine sigur va fi mai rău! Sau intră pe acest link și vezi ce zâmbete misterioase au imaginat colegii mei.

Comments
 • cita March 28, 2016 at 10:18 am

  Sa-ti fie zambetul senin caci, din nefericire, inca nu avem cum ne muta de pe aici… 🙂
  O saptamana frumoasa

  • Vienela March 29, 2016 at 5:38 pm

   Incerc sa fac haz de necaz pentru a-mi pastra zambetul senin. 🙂
   O saptamana minunata iti doresc!

 • Radu March 28, 2016 at 11:54 am

  Păi dacă ai imunitatea la 10% şi pandativul ăla o creşte cu 150% o să ai în final 25% imunitate dacă am înţeles bine. Oare dacă iei mai multe se simte un efect deate creştere a puterii? Eu de exemplu aş vrea să am imunitate de 1000%.

  Vinovat e cel care cumpără asemenea aberaţii! Şi îşi merită soarta când se va îmbolnăvi de cea mai banală gripă!

  • Vienela March 29, 2016 at 5:42 pm

   Nu-s chiar asa buna la matematica, dar ceva imi spune ca oricum ai calcula, imunitatea aia e doar contra amagelilor si doar daca te feresti de pandativ… 😀
   Bietii oameni, probabil au probleme mari daca ajung sa creada in asa ceva…

 • Penelopa March 28, 2016 at 7:47 pm

  Cumpărătorii îşi plătesc impozitul … pe prostie!

  • Vienela March 29, 2016 at 5:43 pm

   Ai rezumat totul intr-o propozitie. 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.