Skip to main content

miniPRIX în miniZIAR

O nouă zi, o nouă ediție a ziarului nostru. Veștile deja au zburat din om în om și totul a devenit primăvăratic în țară, îmbrăcat în verdele crud al bucuriei de a evada din monoton, de a cumpăra și oferi tuturor mărțișoare cu un caracter aparte. Să urmărim ediția de astăzi a miniZIARULUI miniPRIX:

miniprix-150x150

Știri pe scurt: În această primăvară, la miniPRIX, pantofii și hainele costă cât mărțișoarele.

Politic: Ambasadorul brandului miniPRIX va vizita în această primăvară toate doamnele și domnișoarele, le va înmâna medalii onorifice sub formă de aplicații miniPRIX, pentru că știu să cumpere inteligent, și le va oferi mărțișoare înflorate, sub formă de fuste, rochii și balerini.

Social: Urmând sfatul specialiștilor, care au descoperit că femeia modernă duce o viață activă, lucrând de dimineața până seara și împărțindu-și timpul liber între casă, copii și cumpărături, experții brandului miniPRIX recomandă pantofi cu talpa joasa, comozi și foarte eleganți, cu interior și exterior din piele ecologică, buni de purtat atât la birou, cât și la cumpărături sau la plimbare.

10153575_426811674120631_1245223148_n

 

Economic: După ultimele previziuni ale experților financiari, un foarte bun raport calitate-preț se găsește la categoria balerini. Cei cu imprimeu floral, având prețul unui mărțișor drăguț și simbolizând același mesaj vestitor al primăverii, deja fac furori în rândurile reprezentantelor sexului frumos.

balerini

 

Life&Style: Viața nu înseamnă doar serviciu, copii și casă. Viața trebuie să aducă bucurie, cunoaștere, distracție. Pentru ieșirile la restaurant, la teatru, la o lansare de carte sau chiar pentru o simplă vizită făcută prietenilor, miniPRIX recomandă pantofi cu toc înalt, care aduc un plus de eleganță oricărei ținute.

Sport: Indiferent de stilul de viață ales, orice om are nevoie să facă mișcare, pentru a se menține în formă și a-și păstra tonusul. Specialiștii recomandă pantofi sport de la miniPRIX, care au prețuri incredibile, uneori fiind chiar mai ieftini decât un mărțișor.

Anunțuri: Lansarea aplicațiilor miniPRIX revoluționează modul în care pot fi făcute cumpărăturile la miniPRIX, oferă posibilitatea de a comanda din mers direct din aplicație, trimite notificări despre cele mai bune promoții și oferte miniPRIX și permite share-uirea aplicației miniPRIX pentru cei care doresc să fie recompensați cu vouchere de cumpărături.

-App Store: https://itunes.apple.com/us/app/miniprix/id687689794?ls=1&mt=8

-G-Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.miniprix.android.app

Meteo: Weekend-ul se anunță răcoros, cu ploi abundente și vânt puternic. Sfatul nostru este să rămâneți în case, să vă jucați cu aplicația miniPRIX și să vă pregătiți pentru zilele călduroase ce vor urma, comandând încălțăminte lejeră la preț de mărțișor.

Cultura: Având pantofi noi și eleganți în picioare, nici o femeie nu va rămâne în casă pentru a da cu aspiratorul, așa că recomandăm vizite la biblioteca din centrul orașului, la teatru și la filarmonică.

Poșta redacției

Întrebare: ”Vă rog să îmi spuneți câte perechi de pantofi își poate cumpăra o femeie în decursul unei luni. Popescu Ion.”

Răspuns: Ultimul raport sosit la redacție dovedește că femeile care și-au făcut cumpărăturile la miniPRIX au cheltuit mai puțini bani pe pantofi, de cât au cheltuit bărbații pe mărțișoare. Cu toate astea, pantofii vânduți au depășit numărul de mărțișoare vândute.

Comments
 • Radu April 6, 2014 at 5:36 am

  Măi să fie! Reporter trebuia să te faci! 🙂

  • Vienela April 22, 2014 at 10:51 am

   Chiar mi-ar fi placut, pe cuvant. M-am visat intr-o perioada, apoi am renuntat la idee. inca mai am mici regrete. 🙂

 • amiralul April 6, 2014 at 6:46 am

  asta cu miniprix-ul e chiar reala. eu am 23 de comenzi la ei pana acum. adineaori le-am numarat ca eram curios cate sunt.

  • Vienela April 22, 2014 at 10:51 am

   Stiu ca tu comanzi mereu de la ei. Asa s-a decis si baiatul meu sa ii incerce.

 • Alin April 7, 2014 at 1:11 pm

  Al naibi de bun magazin. Am facut cumparaturi de multe ori, si inca fac. Am adunat multe comenzi, dar si un dulap de haine faine si ieftine… totul de la MiniPRIX 🙂

  • Vienela April 22, 2014 at 10:52 am

   Intr-adevar, cand le porti, arata foarte bine si nu scrie nicaieri ca au costat atat de putin. Avantaj noi! 🙂

 • Raluca M. April 10, 2014 at 7:32 am

  Interesant magazin Mini-prix-ul. Il cunosc inca de cand nu erau prea multe de gen la noi. Imi e dor de zilele in care exista si in Ploiesti unul, dar imi satisfac curiozitatea rasfoind site-ul!

  • Vienela April 22, 2014 at 10:53 am

   Tu vorbesti serios ca nu mai exista in Ploiesti? Sotul meu imi spunea chiar acum cateva zile ca stie un magazin miniPRIX la noi.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.