În ciuda faptului că mi-a fost promis pentru 8 martie, telefonul Samsung Galaxy S10+ a ajuns în magazin abia pe data de 20. La prima oră a dimineții de 21 eram acolo, cu ochii strălucind de nerăbdare. E o bijuterie fină, un computer mobil care se mișcă pe internet la fel de bine cum se mișcă și calculatorul meu de acasă. Voi povesti mai multe despre el într-un articol separat. Primele chestii pe care le-am făcut cu telefonul după ce l-am scos din cutie: am postat pe instagram prima mea poză (cu Bruno, desigur) și mi-am comandat o carte audio în limba engleză – Rise of the Dragons (Kings and Sorcerers–Book 1), Morgan Rice. 

Avem un mic ritual pentru momentele când mergem la mall-ul The Center din Livingston. Ne oprim la Burger King să mâncăm. Ieri am ajuns prea devreme și nu am putut comanda burgerii noștri preferați, căci încă se mai servea micul dejun. Ne-am plimbat prin mall, așteptând să își termine scoțienii cafeaua și prăjiturile, ouăle și baconul. Treaba asta ne-a costat peste 100 de lire. Mi-am cumpărat un parfum găsit la reducere, o porcărie care nu mi-a mai plăcut când am ajuns acasă – Jeanne Arthes, Amore Mio Forever, iar Mihai două parfumuri și o geacă.

Seara ne-a găsit la Ionuț acasă. Nu mai știu dacă v-am povestit că băiatul meu locuiește la vreo două mile de noi și că se gospodărește singur, așa cum îi stă bine unui bărbat de 25 de ani. Mihai, ca de obicei, a avut grijă să însuflețească atmosfera, însuflețit fiind de vreo două beri. A “cântat” la chitară Canción del mariachi și Ziua vrăjitoarelor. Încă nu știu dacă mă va lăsa să postez filmările pe internet. :D Aștept să mi se încarce telefonul și să mi se trezească soțul.

Până atunci, faceți cunoștință cu puiul nostru, Fletcher. Este micuțul pe care îl sponsorizăm lunar în timp ce se antrenează pentru a deveni câine însotitor pentru o persoană nevăzătoare.