Mierea de albine este intr-adevar un elixir al tineretii si al sanatatii copiilor, insa si a adultilor. Totusi, datorita faptului ca organismul celor mici este inca in formare, acesta trebuie sa beneficieze de toate alimentele necesare care sa contribuie la o buna dezvoltare si functionare a tuturor organelor. In plus, pentru a intari considerabil imunitatea pe intreaga perioada e vietii, mierea de albine e recomandata de absolut orice medic.

Copilul tau raceste frecvent?

Luand in considerare cat de schimbatoare sunt temperaturile de la ora actuala, nu e de mirare ca atat adultii, dar mai ales copiii, sunt extraordinar de expusi racelilor. Totusi, acest lucru poate fi tinut sub control atat timp cat alimentatia e sanatoasa, hainele sunt alese conform temperaturilor de afara, iar mierea de albine nu lipseste.

Eu achizitionez frecvent diverse produse apicole de la Apis Donau de ani de zile si sunt extraordinar de multumita de aromele lor, dar si de eficienta acestora. Asta se datoreaza faptului ca atat mierea de albine, cat si polenul sau fagurii sunt 100% naturali. De altfel, chiar recomand produsele de la Apis Donau, luand in considerare ca in supermarket-uri nu mai exista posibilitatea sa gasesti ceva natural.

slide-2m1

Atunci cand optezi pentru produse intr-adevar lipsite de E-uri si de tot felul de chimicale, esti sigur ca eficienta lor nu va lasa sub nicio forma de dorit. Tocmai de aceea, in cazul in care copilul tau raceste destul de frecvent, recomandat e ca acesta sa consume zilnic o cantitate ponderata de miere de albine, dar si de polen. Eficienta acestora nu a lasat niciodata de dorit; de altfel, efectele sunt extrem de vizibile atat la copii, cat si la adulti, in conditiile in care produsul e natural.

Mierea de albine – pe cat de delicioasa, pe atat de sanatoasa

Pe langa faptul ca acest produs natural de la Apis Donau intareste imunitatea, are efecte de reglare asupra greutatii corporale, de curatare a arterelor, a vaselor limfatice, a cailor respiratorii, insa si a tubului digestiv. De altfel, am putea spune ca mierea de albine e intr-adevar un elixir al sanatatii.

miere-poliflora-3-1

Gustul absolut senzational este indragit de majoritatea copiilor. Astfel, parintii sunt mai mult decat incantati ca micutii lor adora un elixir al sanatatii absolute. Totusi, ce faci atunci cand copilul tau nu prea apreciaza gustul deosebit al acestui produs?

Cu siguranta sunt atat adulti, cat si copii care nu sunt prea incantati de aromele mierii de albine. Totusi, ca parinte iti doresti ca micutul tau sa consume acest produs, tocmai pentru ca il va tine departe de raceli si nu numai. In acest caz, trebuie sa gasesti modalitati prin care sa introduci mierea de albine in alimentatia sa, chiar daca nu ii face placere sa o consume – de exemplu, evita sa mai adaugi zahar in ceai si sa optezi pentru mierea de albine.

Copilul tau e supra-agitat? Nicio problema! Mierea de salcam, precum si cea de tei, are efecte uimitoare de relaxare pentru sistemul nervos.

Copilul tau e mult prea linistit? In cazul in care iti doresti sa iti vezi micutul putin mai activ, iti recomand sa alegi mierea poliflora. Fiind bogata in minerale, aceasta va energiza organismul in cel mai scurt timp.

Asadar, Apis Donau este principalul distribuitor de sanatate. Pentru a avea un copil voinic si sanatos, nu ezita sa ii introduci in alimentatie si mierea de albine.