Fie că aţi cerut sau nu vreodată sfaturi despre cum să aveţi un somn liniştit, fără vise urâte, din care cu greu vă puteţi trezi, consider că este de datoria mea să vă vin în ajutor cu un mic îndreptar, stabilit chiar în această dimineaţă, după ce  am deschis ochii, fericită că am scăpat de toboganul cu apă. Da, am visat că îmi petreceam timpul, împreună cu o prietenă şi un copilaş foarte mic, la un ştrand din oraş. Eram atât de grea, încât nu puteam aluneca pe toboganul plin de apă. Până şi treptele le urcam cu greu, deşi nu eram mai grasă decât în realitate.

Blocam curgerea apei, cu gândul de a aduna multă în spatele meu, sperând că mă va putea propulsa. Picuram bobiţe de apă pe obrazul rozaliu al bebeluşului, iar el răspundea cu hohote de plâns, în timp ce mămica lui îmi arunca priviri ucigătoare. Când am izbutit să mă trezesc, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi impun câteva reguli de viitor:

– seara nu mai mănânc mult şi mai ales nu cu grăsimi.

– renunţ şi la dulciurile ronţăite în pat, cu ochii în televizor.

– nu mă cert cu nimeni, chiar dacă mă provoacă.

– nu închid ochii până când nu beau apă suficientă.

– îmi păstrez o ţigare, să o fumez târziu în noapte, înainte ca somnul să mă poarte unde vrea el.

– nu las centrala aprinsă până transform casa în saună.

– nu citesc nici o carte siropoasă, cum sunt cele scrise de Sandra Brown sau Eloisa James, cu al ei sărut de la miezul nopţii.

– mă înrolez în Blogwars atunci când aflu de el, fără să aştept dimineaţa.

– vă invit şi pe voi să vă înrolaţi, pentru că este un concurs nepărtinitor, din care puteţi câştiga experienţă şi bani. După prima probă rămân doar 10 bloggeri, care vor scrie pentru etapele următoare. La fiecare nouă etapă este eliminat un concurent, iar cei care trec mai departe primesc “soldă” câte 100 de dolari. Ceilalţi pot deveni juraţi. Vor avea şansa de a câştiga prin tragere la sorţi.