Mi-e vara plina de iubire si senin

Am scris de multe ori pe blog despre iubire si despre vara. Ba mici episoade inspirate din propria mea viata, ba diverse povesti inventate. Astazi descopar ca mi-e vara plina de iubire si senin. Am reusit sa ma detasez de tot ce imi facea rau fizic si psihic. Nu stiu daca e bine ce mi se intampla, caci nici prea multa “nesimtire” nu te duce pe un drum bun, dar asta simt si despre asta scriu.

Am eliminat din viata mea oamenii care ma deranjau in vreun fel sau altul. Mi-am impus sa nu ma mai las afectata de probleme care nu ma privesc direct si am reusit. M-am concentrat pe lucruri care imi plac si care imi dau o stare de bine. Ma simt mai EU ca oricand. Fac doar ce imi place si cand imi place.

Principalele mele preocupari din aceasta vara se pot rezuma in cateva cuvinte: citesc, ma plimb, muncesc, iubesc. Am doua carti incepute in acest moment. Citesc in paralel atat in romana, cat si in engleza, in functie de starea de spirit si de energia ramasa. Scriu si creez diverse jurnale pentru femei. Imi place mult aceasta munca si ma relaxeaza. Daca imi mai aduce si bani din cand in cand, cu atat mai bine.

Ne-am format obiceiul de a iesi la plimbare cel putin o data pe zi. Ne luam cainii si ne plimbam pe dealuri, prin paduri, prin parcuri, ba chiar si prin oras uneori, desi catelusa mea, Onix, este cam speriata de oameni si de alti caini. Zilele trecute am postat pe facebook doua poze. Le las si pe blog, pentru aducere aminte, caci fb le mai rataceste uneori.

Vara mea arată așa…

Mi-e vara plina de iubire si senin

Iubirile mele arată așa:

Mi-e vara plina de iubire si senin

Mi-e vara plina de iubire si senin

Bine, mai am o iubire, cea mai cea, dar nu vrea sa stea la poze și sub nici o forma nu accepta sa îl pună ma-sa pe profilul ei de Facebook sau pe blog, desi in trecut mi-am mai permis asemenea arogante. Asadar, nu pun poze cu fiul meu, Ionut. Cei curiosi il vor gasi atat pe blog, cat si pe facebook. ;)

Imi vine sa comand acest Gratitude Journal, sa notez in el toate momentele fericite ale verii. Nu ar fi primul jurnal realizat de mine pe care sa il am aproape. Va povestesc intr-o zi mai multe despre asta. Deocamdata va urez sa aveti o vara plina de iubire si senin!

Despre alte veri am scris aici:

Dulce – amar de viață văratică

Manualul iubirii – am iubit și iubesc viața

Nu am dansat decât o vară cu tine, o vară sfâșietoare

Iubire patimasa. Mica zeiţă(3)

Poveste de dragoste lacrimogenă

Vânare de fluturi