Mi-ar fi primăvară în casă, de m-aș pricepe să asortez culori cuminți sau chiar extravagante, de aș putea alătura un material cu altul, fără să le întunec înflorirea, de-aș înțelege cum înmugurește mobila când este pusă în valoare de un obiect decorativ, de aș putea aduce ploaia cu miros de liliac printre perdele și decoratiuni interioare, de aș fi capabilă să unesc lumini și umbre la îngemănarea pereților. Mi-ar fi primăvară-n casă, dacă în fiecare colț al locuinței m-aș simti ”acasă”, dacă mi-ar înverzi iarba sub tălpi, dacă mi-ar ciripi vreun vestitor al primăverii de după draperii și dacă din perete ar scoate capul ghioceii.

10253410_847219225295083_1644703887_n

Să-mi vină primăvara-n casă, căci fără ea, totul e rece, mohorât, bacovian… Vreau soare mult, vreau galben în dormitorul matrimonial, vreau lalele galbene, narcise, vreau elemente de decor ca într-un teatru, ca într-un basm trăit aievea. Un unic gând îmi bântuie primăvara, un gând purtat pe-un fulg de păpădie: cum aș putea aduce în casă primăvara de afară, cu tot ce are ea atrăgător? Cum aș putea să împletesc cunună din cunoștinte arhitecturale, artistice, de design interior, ca fiecare colț al casei să-mi fie ”acasă”?

10173417_847222765294729_1306589907_n

Un spiriduș, venit pe nesimțite din înalt de cer senin, șopteste tainic un descânt de casă nou amenajată, de casă în care primăvara e stăpâna cu mănuși de catifea sau piele neagră. Rețin un nume cu rezonanță de porțelan, de unicat, de proiecte 3D (dedicat, delicat, determinat): Artdecozone. Decoruri de poveste, baghete magice învârtite prin apartamente, case, vile, birouri, schimbări cu gust, pentru orice gust, amenajări interioare ce transformă banalul în unicitate, și un simbol: Artdecozone.

artdecozone

Mi-ar fi primăvară în casă, dacă aș asculta șoaptele spiridușului, căci florile imaginației se deschid și parfumează ambientul doar atunci când dorințele și visurile mele se împletesc cu priceperea artiștilor ce decorează interioare. Proiecte, amenajări, mobilier la comandă, soluții practice, indiferent de nevoi sau hobby-uri, toate se îmbina într-un nume cu sonoritate aparte, într-o echipă cu idei proaspete, primăvăratice, creative, năstrușnice uneori, o echipă ce poate aduce în casă primăvara de afară și poate transforma casa în ”acasă”, indiferent în ce zonă a planetei te-ai afla.

Artdecozone.ro! Reține și tu acest nume și nu ezita să îl cauți când te apucă dorul de ”acasă”, de proaspăt, de verde, de parfum, de schimbare, de gusturi rafinate. Artdecozone, un atelier care oferă servicii de design all inclusive (proiect, amenajare, mobilare, decorare) celor ce își doresc o nouă primăvară, o casă aranjată cu stil.