Skip to main content

Mi-am găsit banner pentru blog- Iubesc viata

Ce părere aveţi de acest desen? L-am găsit la Digodana pe blog şi mă întrebam dacă nu cumva a fost creat pentru mine, pe post de bannerAre numele blogului meu, Iubesc viata, are o floare (eu ador florile), are o fetiţă cu părul până la umăr – ca şi mine (deşi acum a mai crescut, e pe spate), rochiţa are buzunare mari, că doar trebuie să încapă ţigările, bricheta, cheia, banii etc… Are până şi papucei (oare sunt ăia de blogger? )
        Ce ziceţi, ar fi potrivit ca banner pentru blogul iubesc viata?

Da, intre timp m-am decis ca aceasta imagine sa ma reprezinte, sa fie bannerul blogului meu, asa ca am pregatit un cod pe care il puteti folosi, daca doriti sa imi adaugati imaginea pe site-ul (blogul) vostru.

<a href=”https://www.vienela.ro”><img src=”https://vienela.ro/wp-content/uploads/2014/05/avatar.jpeg” alt=”Iubesc Viata” width=”150″ height=”150″ /></a>

29 thoughts to “Mi-am găsit banner pentru blog- Iubesc viata”

 1. Este supeeeeerb!!! Si eu sunt in lucru si vreau sa schimb cate ceva dar nu prea imi iese ce vreau, asa ca mai astept!

 2. Ai doua bloguri, mister Silviu? Daca ai doi copii sa stii ca ii bag pe amandoi in casa, ca altfel se supara.

 3. Pai daca il faci mic 125/125 cine o sa mai vada buzunarele (era bine sa se vada si tigarile cu marca), coditele si "IUBESC VIATA" ?
  Furtunul ala e inodat sau e facut asa pentru controlul jetului ?
  Da-mi plac papucii parca vad Vrajitorul din Oz :)

 4. Multumesc! Nu stiu daca il voi folosi vreodata, dar imi va ramane oricum amintirea clipei in care l-am descoperit.

 5. Of, asta da necaz… Daca nu se mai vede nimic nu-si are sensul.
  Sigur pentru controlul jetului este , florile nu trebuie stopite cu presiune.
  Eu credeam ca sunt papucii de blogger, nu papucii lui Dorothy. :))

 6. :))
  Ce surpriza!
  Acum am mustrari de constiinta ca nu am facut o fotografie mai buna. Cea postata e facuta la repezeala si cu celularul, pur si simplu nu am mai avut rabdare sa ajung pana acasa sa o fotografiez cu un aparat mai bun.
  Daca asa de mult iti place, e pacat sa afisezi o poza neclara, asa ca, rasplata pentru bucuria pe care mi-ai facut-o, iti trimit pe mail cartonasul fata/verso:)
  Ma bucur ca am descoperit blogul tau:)!

 7. Si eu ma bucur ca te-am descoperit si iti multumesc pentru poza trimisa pe mail. O voi schimba. Ma tot bate gandul sa imi fac banner folosind-o. Stii ca am stat un pic cu teama sa nu te superi ca am luat-o?

 8. E simpatic. Cand te muti si tu pe domeniu ?:) si inca ceva, facem un schimb de link ? Astept raspuns la mine pe blog (intr-un comentariu)

Leave a Reply