Skip to main content

Mi-a purtat noroc

Pe lângă faptul că îmi place mult cum arată şi cum cântă, pe lângă faptul că petrece mult timp cu mine în fiecare zi, de curând Fabrizio Moro mi-a  purtat noroc şi la concursul interesant pe care Ana Q. l-a avut pe blog la sfârşitul anului trecut. Cerinţa era simplă. Nu trebuia decât să fii blogger şi să scrii despre o vedetă de la noi sau de aiurea. Articolul putea fi o ştire, o bârfă sau să conţină motivul pentru care îţi place acea vedetă (în cazul meu Fabrizio Moro).

Nu mi-a venit să cred că am câştigat premiul cel mare şi că îmi pot face cumpărături în valoare de 200 ron de pe site-ul Lady-Shoes.ro. Am răsfoit grăbită paginile site-ului şi am avut norocul de a găsi mărimea de care aveam nevoie pentru cizmele alese. Am dat comanda şi am aşteptat cuminte. Dar nu prea mult. După doar doua zile mi-a bătut curierul la uşă. Fotografii nu le-am făcut şi nici de pe site nu pot lua poze, aşa că trebuie să mă credeţi pe cuvânt. Poate le veţi vedea în pozele pe care le voi face pe 2 februarie, când merg la Liceul Tehnologic 1 Mai să îi susţin pe bloggerii prahoveni în lupta grea pe care o vor da cu juniorii de la Asesoft, începând cu ora 11.

Am apreciat promptitudinea cu care mi-au fost trimise, faptul că erau exact ca în imaginea de pe site şi că erau ambalate cu o grijă deosebită. Vreau să le mulţumesc mult Anei, lui Alexandru Grivei şi magazinului Lady-Shoes.ro.

 

 

16 thoughts to “Mi-a purtat noroc”

  1. Sa le porti sanatoasa!
    Cat mai mult noroc sa ai! Hm… Noroc? Sigur, daca a fost “prin tragere la sorti” – altfel as spune ca n-a fost (doar) noroc :)

  2. Ce super, felicitari, Vienela. :) Nu stiu, dar am impresia ca in ultimul timp castigi toate premiile puse la bataie in blogosfera. :)) Cel putin asa pare, cum intru la tine, cum mai vad un articol despre un nou premiu. Tine-o tot asa(nu folosesc de obicei expresia asta, dar aici chiar se potriveste). :D Neaparat sa faci poze, sunt curioasa ce model ai ales. :P

Leave a Reply