Pe lângă faptul că îmi place mult cum arată şi cum cântă, pe lângă faptul că petrece mult timp cu mine în fiecare zi, de curând Fabrizio Moro mi-a  purtat noroc şi la concursul interesant pe care Ana Q. l-a avut pe blog la sfârşitul anului trecut. Cerinţa era simplă. Nu trebuia decât să fii blogger şi să scrii despre o vedetă de la noi sau de aiurea. Articolul putea fi o ştire, o bârfă sau să conţină motivul pentru care îţi place acea vedetă (în cazul meu Fabrizio Moro).

Nu mi-a venit să cred că am câştigat premiul cel mare şi că îmi pot face cumpărături în valoare de 200 ron de pe site-ul Lady-Shoes.ro. Am răsfoit grăbită paginile site-ului şi am avut norocul de a găsi mărimea de care aveam nevoie pentru cizmele alese. Am dat comanda şi am aşteptat cuminte. Dar nu prea mult. După doar doua zile mi-a bătut curierul la uşă. Fotografii nu le-am făcut şi nici de pe site nu pot lua poze, aşa că trebuie să mă credeţi pe cuvânt. Poate le veţi vedea în pozele pe care le voi face pe 2 februarie, când merg la Liceul Tehnologic 1 Mai să îi susţin pe bloggerii prahoveni în lupta grea pe care o vor da cu juniorii de la Asesoft, începând cu ora 11.

Am apreciat promptitudinea cu care mi-au fost trimise, faptul că erau exact ca în imaginea de pe site şi că erau ambalate cu o grijă deosebită. Vreau să le mulţumesc mult Anei, lui Alexandru Grivei şi magazinului Lady-Shoes.ro.