Atunci cand simtim o durere intr-o anumita zona a corpului primul lucru pe care il facem este sa masam locul. Involuntar facem acest lucru pentru ca organismul nostru incearca sa se apere si sa remedieze problema respectiva. Bineinteles, daca problema este grava, o vizita la medic trebuie sa se afle pe lista de prioritati.

Sa vorbim putin despre masajul cu efect de relaxare. Este poate unul dintre cele mai eficiente calmante, daca poate fi numit asa, dupa o zi tensionata sau dupa o lunga perioada de cand nu ai mai avut parte de unul. Mersul la salon e un chin, stiu – trebuie sa astepti cateva zile pana cand vine randul programarii tale si sa nu mai vorbim de faptul ca trebuie sa respecti intocmai ora aleasa in functie de posibilitati.

Am o idee. Ce ar fi daca ai alege sa aduci salonul de masaj la tine acasa? Aici nu ma refer sa iti deschizi tu unul, ci sa iti achizitionezi scaune cu masaj ce pot face mult mai multe lucruri decat doua maini dibace.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca scaunul perfect

Pentru a putea inlocui o sedinta de masaj la salon, scaunul de masaj trebuie sa poata face mai mult decat fac doua maini profesioniste. In acest context se integreaza perfect cele de la Masatto. Chiar si Liviu Varciu se bucura de eficienta unui astfel de fotoliu, mai exact a celui numit POLARIS – de ce sa nu te simti si tu ca o vedeta ori de cate ori doresti?

Ca tot am mentionat de fotoliul POLARIS, il vom lua ca reper al discutiei. Prin ce se recomanda?

  • Sistem 3D cu 6 role ceramice de incalzire – pe langa faptul ca iti maseaza mai multe zone simultan, iti si incalzeste corpul in acelasi timp pentru un efect relaxant mai profund
  • Pernele de masaj multistrat – te maseaza si in acelasi timp iti si asigura confortul optim de care ai nevoie
  • Masaj complex pentru picioare – picioarele tale nu trebuie neglijate asa ca profita de acest sistem la maximum
  • Relaxare + cotrol deplin – pentru a te relaxa total, poti controla fotoliul prin Bluetooth cu aplicatie pentru tableta sau smartphone

Foloseste-l de cate ori doresti si bucura-te de rezultatele imediate

Daca suferi de oboseala fizica si psihica, crampe musculare, dureri de spate, ai nevoie neaparat de un astfel de fotoliu.

Gandeste-te la numeroasele beneficii:

  • Platesti doar atunci cand il achizitionezi
  • Il poti folosi oricand doresti si pentru orice zona a corpului
  • Te poti bucara de un masaj profesionist in timp ce te uiti la tv
  • Il poti aseza oriunde doresti in locuinta etc.

Garantia fotoliului POLARIS este de 5 ani, deci este de la sine inteles ca prezinta certificarea calitatii. Multe ar mai fi de spus despre fotoliile de masaj de la Masatto, dar te las pe tine sa le vizualizezi pe toate, magazinul te asteapta cum o multitudine de modele inovatoare.