In sfarsit a venit momentul mult asteptat si ai decis sa iti achizitionezi o masina? Stii probabil ca nu este o decizie pe care sa o iei peste noapte pentru ca este o investitie destul de mare si trebuie sa pui in balanta niste caracteristici astfel incat sa fii sigur ca decizi ceea ce trebuie. Astfel ca nici nu poti cumpara de la oricine, pentru ca nu ai garantia ca primesti masina care sa functioneze asa cum iti doresti.

Recomandat ar fi sa nu cumperi de la samsarii de masini pentru ca au fost atat de multe cazuri in care oamenii au realizat ca masina cumparata nu se incadreaza in caracteristicile pe care le asteptau. Deseori masinile vandute de oameni care nu lucreaza de fapt legal in domeniu sunt reparate doar partial si dupa te trezesti ca ai de facut fel si fel de modificari la aceasta ca incepe sa “bata si sa troncane”. Daca nu vrei sa arunci banii in vant alege o masina de la AutoDel – cu site-ul oficial autodelrulate.ro.

Investitii cu cap, calitate garantata

Daca tot iti doresti o masina alege sa o achizitionezi de la un dealer de masini precum AutoDel pentru ca nu vei ajunge sa regreti. Aici ai garantia calitatii si nu trebuie sa schimbi piese la masina si sa faci investitii de sute de lei la doar cateva saptamani de la achizitionare.

Atunci cand achizitionezi o masina rulata de la un dealer de masini ai certitudinea ca masina respectiva chiar a fost verificata si chiar modificata astfel incat sa arate si sa functioneze ireprosabil.

Poti alege de la AutoDel dintr-o gama vasta de masini second hand Suceava sau chiar Bucuresti pentru ca are sedii in ambele orase.

Tu cum alegi masina potrivita pentru tine?

Deseori cei care sunt interesati sa cumpere o masina au deja un model in minte sau macar o marca pe care o prefera. Atunci cauta in functie de anumite caracteristici variantele disponibile. Totusi, pentru a alege masina potrivita pentru tine trebuie numaidecat sa ai parte de un test drive.

Acest test drive poate fi cel care te ajuta sa decizi daca aceea este masina la care visezi, daca indeplineste toate caracteristicile pe care la cauti si daca este love at first drive. Acela este testul suprem. La AutoDel poti face un astfel de test gratuit cu masina de care esti interesat.

Astfel vei vedea cum te simti cand stai in aceasta, cum se aude motorul, cam cat de bine functioneaza si alte lucruri de acest gen.

Alege varianta de plata

Poti alege din mai multe variante de plata daca alegi sa achizitionezi o masina verificata si pregatita din toate punctele de vedere, chiar si estetic de la AutoDel. Poti alege programe de plata precum lease back sau buy back in functie de ceea ce preferi.

Acceseaza pagina lor www.autodelrulate.ro si descopera tot stocul de masini de care dispun. Daca nu gasesti ceea ce cauti poti chiar comanda o anumita masina.

Contact:

contact@autodel.ro

SUCEAVA:0374 006 007

BUCURESTI:0759 888 788