Mai în glumă, mai în serios, de la un timp mă distrez pe seama soțului meu, care ocupă tot mai mult spațiu în patul conjugal. Nu, să nu vă gândiți că este gras. Pur și simplu nu mai este slab cum era atunci când fuma. ”Burtă de o tonă, elefănțel, balenoid” sunt numai câteva din expresiile cu care îl alint și care îl fac să îmi amintească mereu că sunt cam slabă și că, în ultimul timp, aproape că nu îmi mai mișc fundul de pe fotoliu.

De la o asemenea discuție i-a venit băiatului meu ideea de a căuta pe internet un magazin care să aibă ceva aparate pentru făcut sport în casă, eventual direct din fotoliu, pentru cei ca noi, care au sărit dintr-o extremă în alta. :) De unde, până acum câțiva ani, nu aveam astâmpăr să stam într-un loc, acum nu ne mai mișcăm din fotolii. Și ne-am distrat o jumătate de zi încercând să găsim cel mai potrivit aparat.

Ionuț a spus că lui i-ar plăcea un aparat multifuncțional, cu care să își lucreze toți mușchii fără să meargă la sala pentru asta. Mihai a ales o bicicletă, probabil de dorul zilelor în care și până la pâine mergea cu bicicleta, iar eu am spus că mi-ar plăcea să am o bandă de alergat, pentru clipele în care îmi simt genunchii amorțiți de prea mult stat pe scaun. Până aici mi-a fost!

Mi-a arătat copilul un filmuleț pe net, cu o doamnă care alunecă pe banda de alergat și cade, apoi încă un filmuleț, și așa, din film în film, am ajuns la cele în care se vede clar cum până și pisicuțele adoră să alerge pe aceste benzi. Timp de aproape o oră am râs de pățaniile altora, fie ei oameni sau animale, după care mi-am dat seama că mi-aș dori mult să am și eu așa ceva, chiar și cu riscul de a cădea în nas la prima folosire.

Oricum, vă avertizez că nu voi lăsa pe nimeni să mă filmeze și nu voi povesti nimănui dacă iau vreo căzătură. :-P Ne gândim tot mai serios la ideea de a ne cumpăra ceva pentru lungile zile de iarnă, în care toți trei stăm prea mult în casă, prea mult cu ochii în calculator și în care ne mișcam prea puțin, acumulând grăsime sau făcând ca organismul să se simtă amorțit și fără vlagă. Problema este că nu putem cădea de acord asupra unui singur aparat. Voi ce ne sfătuiți să cumpărăm de pe www.sportisima.ro?