Se întâmplă uneori să mă uit prin statisticile blogului și să râd singură prin casă de ciudățeniile pe care oamenii le caută pe google. Ultima dată când am povestit pe facebook despre ele, Wild Rose m-a ajutat să găsesc și răspunsurile potrivite, motiv pentru care astăzi mă simt în măsură să ofer lumii informații prețioase în legătură cu unele dintre nelămuririle cititorilor mei. Voi întrebați, W. R. și Vienela răspund:

rase de câini maidanezi 

“Maidanezii sunt de mai multe rase: maidanezul cocalar- sta in mijlocul trotuarului fara sa ii pese ca tu calci pe el….maidanezul de colt- asta cand dai coltul…ori tu o iei la fuga, ori el….maidanezul sfios… e rasa care sa ia dupa tine pas pas si isi infige coltii in gamba ta fara sa te latre in prealabil….”, aflăm de la Wild Rose. Aș adăuga, întru lămurire deplină, că mai există câteva rase de câini maidanezi: maidanezul trendy – poate fi recunoscut după cercelul pe care îl poartă în ureche, maidanezul cerșetor – se ține după tine pas cu pas, sperând la un colț de pâine sau o mângâiere, maidanezul tupeist – e cel care umblă în gașcă și ceartă pe toata lumea pentru păcate imaginare.

-cum se lasa musteata

“Cum se lasa mustata- nu o smulgi cu penseta! Efect garantat…” – tot de la W. R. citire. Musteața, care e de fapt mustață, se lasă greu înduplecată să nu adune toate firimiturile de la masă.

iubesc sotia cumnat

“Iubesc sotie cumnat- aici e o problema…o vreau pe sor-mea??? Nu stiam ca sunt lesbi…” – W. R.

Probabil asemenea iubiri rămân ascunse în dormitor. Poate doriți totuși să vă delectați cu niște iubiri celebre

cum iubesc matematicienii

“Matematicienii iubesc in ecuatii cu doua necunoscute”, spune tot Scorpio. Matematicienii iubesc funcția, se bucură de numerele naturale, caută triunghiuri amoroase, nu se tem de mulțimi și, în general, le au cu numerele.

de ce imi miros gaurile de la cercei

Iată o întrebare grea. Eu port destul de rar asemenea podoabe, dar îți pot face legătura cu Sehașela, maimuțica cu cercei, să te lămurească. Între noi fie vorba, găurile ei de la cercei nu miros.

se poate trai cu hemoroizi

“O da! Daca le faci si incantatii cand sunt umflati la ,,fatza” si imbufnati..ii mangai si masezi finutz si ii cremuiesti zilnic…se desumfla ei automat…de placere…” – W. R.

e păcat să te pozezi?

“Mare pacat! Tre’ sa ajungi la preot sa te spovedesti, sa faci matanii si sa te rogi sa ti se intoarca sufletul inapoi…” – W. R. 

Păcat ar fi să nu (te) pozezi, mai ales că există telefoane și aparate de fotografiat care pot reda atât de bine orice imagine.

de ce doarme barbatul cu femeia in acelasi pat

“pentru ca mana intinsa, sabia n-o taie” – W. R. Pentru că uneori barza își ia concediu…

 Dacă și voi sunteți în concediu, profitați de reduceri pentru a vă oferi o vacanță de neuitat (aveți un banner în dreapta).