Aseară am avut privilegiul de a vorbi pe mess cu însuşi copilul lui Pitagora. A reuşit, prin complicate calcule matematice şi filozofând la ora 22, să afle că sunt din Satu-Mare, ghidându-se după numele meu de familie (ceea ce este fals- tatăl meu era de acolo) şi m-a avertizat  că nu am blogul securizat. În bunătatea lui fără de margini, m-a rugat să îmi anunţ adminul de această problemă. Într-un final s-a plictisit, după ce îi dădusem deja ignore de vreo 5-6 ori. Avea ID-uri foarte interesante, de genul 34903267453290183492. Dacă îl întâlniţi, vă rog să îi mulţumiti din partea mea, pentru că eu nu am mai apucat.

 

Să vedem cu ce îşi mai pierd vremea oamenii. Unii au o răbdare de fier. Se folosesc de ea pentru a confecţiona ceşcuţe din beţe de chibrit. La ce le vor utiliza nu ştiu, dar arată destul de bine. Surioară, îţi place?

 

 

Tot oameni cu puterea de a migăli la lucruri de fineţe au făcut un tablou drăguţ, dintr-o banală carte veche.

 

 

Cărţile sunt demodate, nimeni nu le mai deschide, nimeni nu le mai citeşte. Acum folosim internetul, avem e-book reader, facem videoblogging, citim bloguri, deci ne putem distra transformând cărţile în ghivece pentru flori.

 

 

 

Ce mai putem face cu o carte? Cu doar câteva modificări, putem obţine un foarte eficient mop.

 

 

Ţi-au venit musafiri pe neaşteptate şi nu ai nimic pregătit pentru a-i servi? Nici o problemă! Soluţia este la îndemâna ta. Se pregăteşte masa; se aşează farfurii, pahare, furculiţe şi şerveţele,  se adună cactuşii din casă şi se servesc alături de un vin bun, de calitate superioară sau de un cocktail cu efect karmic.

 

 

Desertul va aduce câteva zâmbete musafirilor, dacă utilizaţi tigaia cu emoticoane.

 

 

Pentru o atmosferă caldă, intimă, putem apela la o veioză plină cu diapozitive, care vor proiecta în cameră imagini neclare, dar agreabile.

 

 

Am pregătit şi un tort pentru matematicianul de aseară. Du-te, nene, caută o fată, fă-ţi de lucru cu ea, însoară-te şi studiaţi împreună plusuri şi minusuri sau funcţiile trigonometrice!

 

 

Să aveţi un weekend minunat, fără musafiri nepoftiţi!

 

Particip la ediţia cu numărul 4 a jocului Happy weekend, găzduit de Elly.