Măsuțe de cafea de lux pentru living

Atunci când vrei să îți mobilezi și decorezi casa în așa fel încât să aibă un aspect de lux, nobil, absolut deosebit, este bine să ții cont de fiecare element în parte. Să te gândești cât este de elegant și cum se va potrivi în decorul casei, astfel încât aspectul final să fie luxos. Tot mai multă lume își mobilează și decorează casa cu mobilier modern care are aspect vintage, retro, dar și cu aspect ultramodern, în funcție de gusturi. Astăzi vreau să vorbim despre Măsuțe de cafea de lux pentru living – Măsuțe cafea lux living.

Dacă vrei o casă deosebită, care să încânte orice musafir și în care să te simți “acasă”, atunci ar fi bine ca în living (sufragerie) să ai o măsuță de cafea de lux, căci ea va fi piesa centrală, cea care va face diferența. Nu te uita la preț, ci numai la felul în care măsuța de cafea deosebită pe care o vei alege se va încadra în decor și îl va schimba, transformând livingul într-o încăpere luxoasă, din care să nu îți vină să mai pleci.

CELE MAI FRUMOASE MĂSUȚE DE CAFEA DE LUX PENTRU LIVING

Măsuță de cafea elegantă din mdf alb și blat din fibră de sticlă neagră

Dacă te-ai întrebat ce înseamnă mdf, ei bine, este Medium Density Fibreboard – Placă de fibre cu densitate medie, un material de calitate ridicată folosit în industria mobilei. Această masă de cafea este ușor de curățat și oferă camerei un aspect extraordinar de plăcut și intim. În opinia mea, este o măsuță de cafea de lux de nota 10. Vreau să menționez faptul că primești la cumpărare garanție de doi ani pentru această masă.

 

Măsuță de cafea de lux din fibră de sticlă albă

Are un aspect modern, amintind de nava spațială a celebrului Picard. Este foarte solidă și are un spațiu de depozitare extrem de generos. Masa de cafea nu necesită asamblare și are o garanție de doi ani.

Măsuță de cafea în stil contemporan din lemn de mango negru

Este o masă foarte solidă, modernă, cu dimensiuni de 41x92x92 cm. O poți folosi atât în living, cât și în foișorul de vară. Masa vine cu o garanție de doi ani și transport gratuit.

Masă de cafea albă de lux din fibră de sticlă

Este o măsuță de cafea luxoasă, modernă, de un rafinament aparte. Este robustă și are un spațiu mare pentru depozitare. Cumpărând această masă, schimbi total aspectul livingului. În plus, primești o garanție de doi ani și transport gratuit.

Măsuță de cafea de lux old style

Pe lângă faptul că este deosebită, având capacitatea de a transforma orice încăpere banală într-una somptuoasă, această măsuță de cafea vine gata asamblată, iar transportul este gratuit. Aspectul său retro este fascinant pentru cunoscători, pentru cei care apreciază luxul și calitatea.

Măsuță de cafea din lemn de mango cu blat pătrat

Pe mine, această măsuță de lux mă duce cu gândul la saloanele regale, căci am văzut ceva asemănător într-un castel din Scoția. Dacă vrei un living cu aspect vintage de lux, atunci această masă elegantă este pentru tine. Este lucrată în stil oriental, însă a fost și va rămâne foarte populară în Europa, în mod special în occident.

Măsuță de cafea mobilă din sticlă neagră

Dacă îți dorești o masă de cafea din sticlă, acesta este unul dintre ultimele modele apărute pe piață. Masa este mobilă (are roți, deci poate fi ușor mutată oriunde în casă), are un design deosebit și nu necesită asamblare. Livrarea este gratuită oriunde în țară, iar garanția este de 24 de luni.

Set două măsuțe de cafea de lux din sticlă și metal auriu

Uneori este mai practic și mai ieftin să cumperi un set de două măsuțe de cafea. De ce să alegi setul prezentat aici? Avantajele sunt multe – poți decora camera cu piese asemănătoare pentru un aspect deosebit, contemporan. În plus, aceste măsuțe nu necesită asamblare, vin cu o garanție de 2 ani, sunt foarte ușor de întreținut, iar livrarea lor se face gratuit.

Măsuță de cafea de lux din mdf negru

Aceasta este una dintre preferatele mele. O recomand cu inima deschisă pentru că are un aspect absolut deosebit și poate transforma instant o încăpere banală într-una de lux. Lucrată în stil contemporan, măsuța de cafea rotundă va impresiona prin eleganță, oferind livingului tău un aer modern, nobil, somptuos.

Pe blog eu am mai scris despre cuvertura pentru pat, canapea și fotolii pe care o poți alege din sutele de produse elegante disponibile în magazinul pe care îl recomand din suflet. Am scris și despre diverse perne decorative ieftine moderne, vintage, retro și am pus o mulțime de imagini, ca să ai de unde să te inspiri. Sunt convinsă că te va interesa și articolul Piese de mobilier și decorațiuni vintage.