Am scos aseara cainele la plimbare si am remarcat (a cata oara?) ca duminica este o zi aglomerata in parcarile din cartier. Atat de aglomerata, incat multi ajung sa isi “cazeze” masinile pe trotuare, ingreunand astfel circulatia pietonilor, care si asa nu au prea mult loc. In cazul meu este chiar mai greu, caci multi se sperie de Bruno, asa ca ma vad nevoita sa il tin la picior, intre autoturisme, pana trec oamenii care dau semne ca s-ar teme. Situatia se complica atunci cand intalnim alti caini. Ca sa evit certurile dintre ei, uneori renunt la trotuarul plin de masini si merg pe strada, constienta ca in orice moment ar putea trece vreun nebun care sa ne loveasca. Ma intorc in casa bombanind si intreband de unde au toti bani sa isi cumpere masini. Sotul meu rade si imi spune ca putini isi cumpara autoturisme noi. Cei mai multi prefera sa caute masini second pe CarsOnTheWeb, caci au preturi bune si cele mai multe arata de parca ar fi noi.

Si astfel revenim la vechea noastra discutie referitoare la faptul ca si noi am avea nevoie de o masina. E tare obositor sa te intorci de la cumparaturi cu mainile incarcate de plase, e tare enervant sa tot scoti bani din buzunar pentru a plati taxiuri, e de-a dreptul de plans sa nu poti pleca din localitate cu cainele numai din cauza ca nu ai masina. Dar eu, femeie fiind, stiu ca in acest moment avem alte prioritati, ca sunt atat de multe de facut cu banii, iar o masina second hand de pe CarsOnTheWeb, oricat ar fi ea de ieftina si buna, tot necesita niste bani pentru intretinere si o perfecta functionare. Ne-am permite, sunt sigura, insa ar trebui sa renuntam la alte mici placeri de zi cu zi, lucru destul de greu de trecut cu vederea.

Daca pun in balanta avantajele si dezavantajele cumpararii unei masini, ajung la concluzia ca sotul meu are dreptate. Daca ma uit la masini second hand pe CarsOnTheWeb, aproape ca incep sa imi fac planuri in legatura cu viitoarele vacante pe care le-as putea petrece fara sa mai port grija cainelui, caci l-as lua cu mine. Daca vreti sa vedeti autovehicule second hand de calitate superioara, masini care provin de la companii de inchirieri auto, detinatori de flote sau agentii de leasing, sa stiti ca locul potrivit este chiar COTW (CarsOnTheWeb).