Masajul erotic este deja un concept bine cunoscut in societatea moderna. Saloane de acest gen au aparut in ultimii ani din ce in ce mai des. In timp ce unii sunt socati de o astfel de preferinta manifestata de unii, exista desigur si un public interesat, pentru ca de altfel saloanele nu ar mai functiona la fel de bine.

In prima faza, un salon de masaj erotic este echivalentul unui loc de dezmat. Dar la o astfel de mentalitate se rezuma de fapt cei mai conservatori, cei obisnuiti cu societatea comunista, pudica. Pentru altii exista mai degraba un gram de scpeticism. De ce ar dori sa experimenteze un masaj erotic, daca nu au nevoie de el?

Masajul erotic nu este pentru oricine

Multe dintre salonele de profil si-au extins serviciile asadar pun la dispozitie o lista a tipurilor de masaje, mai generoasa ca oricand. Poate fi vorba de un erotic massage clasic, pentru turistii straini, poate fi vorba de un masaj cu doua sau chiar trei maseuze, de masajul ce presupune si un party in jacuzzi, cu dus asistat etc.

Este de la sine inteles ca eroticul poate avea atat de multe forme. Nu este numai despre masajul incitant, ci si de cadrul in care se desfasoara si de prezenta maseuzelor. O astfel de experienta poate fi mai mult de un masaj cu beneficii resimtite asupra corpului. Poate fi sa spunem un fel de test ce scoate la iveala care iti sunt preferintele, cat de timid esti, cat de departe mergi, cum te manifesti la provocari erotice etc.

Daca este adevarat ce se spune si anume ca toata viata ai de invatat si trebuie sa fii curios/curioasa mereu, atunci masajul erotic nu este exclus a fi experimentat. Este ca si cand ai incerca cel putin o data in viata si acele episoade care te scot din zona de confort, pentru ca altfel ajungi sa te cunosti mai bine si sa iti definesti preferintele.

Recomandari daca iti doresti un masaj erotic

Pentru a te bucura de un astfel de masaj ar fi bine sa iei in considerare faptul ca salonul ales este unul pe gustul tau. Nu merita un compromis, asadar intereseaza-te despre conditiile din salon, curatenie, lista de servicii, tipuri de maseuze si alte aspecte precum flexibilitatea programului.

Artemis spre exemplu are reputatia de salon exclusivist, unde ai parte de intimitate, confidentialitate, masaje erotice diverse si mini bar gratuit.

De asemenea, intereseaza-te de preturi. In unele cazuri este pus la dispozitie si programul extra, adica o jumatate de ora in plus, extra timp. In aceste cazuri tarifele difera. Pentru a nu fi surprins de plata impusa, intereseaza-te despre fiecare tip de masaj.

Inainte de a decide o astfel de programare vizualizeaza-te acolo. Nu irosi timp si bani daca nu simti ca ar trebui sa faci un astfel de pas. La momentul in cauza trebuie sa te bucuri de masaj si sa nu fii rigid. Conteaza si starea psihica pe care o ai si modul in care te implici in sedinta de masaj, fiind dispus sa te relaxezi si sa te bucuri realmente de masajul oferit.