Maribon, un magazin unde poti gasi saboti medicali

Vreau sa specific inca din primul paragraf faptul ca nu trebuie neaparat sa lucrezi in domeniul medical pentru a-ti cumpara si purta saboti medicali. Rolul acestora este de a te face sa te simti confortabil si sa fii in siguranta. Despre Maribon, un magazin unde poti gasi saboti medicali, dar si despre ce inseamna acesti saboti, care sunt calitatile care ii recomanda, vom discuta in randurile care urmeaza.

Magazinul Maribon comercializeaza saboti medicali la preuri foarte bune. Fie ca lucrezi intr-un laborator, spital sau cabinet medical, fie ca vrei asa ceva pentru acasa, pe site-ul maribon.net vei gasi nenumarate modele si culori, astfel incat sa iti poti alege perechea perfecta de saboti medicali. Marimile acestora variaza intre 35 si 47, ceea ce ii face perfecti atat pentru femei, cat si pentru barbati. Unii dintre ei sunt capabili chiar sa ii faca masaj la talpa celui care ii poarta.

Care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba sabotii medicali:

  • Atat materialul din interior, cat si partea superioara trebuie sa fie din piele naturala sau ecologica, dar de buna calitate
  • Neaparat sa fie flexibili
  • Sa fie cat mai usori pentru a nu obosi piciorul
  • Sa fie perforati pentru ca pielea piciorului sa poata respira in voie
  • Sa aiba talpa ortopedica
  • Talpa lor sa aiba stratii antiderapante
  • Ideal ar fi ca talpa sa aiba insertie de gel (silicon, dupa cum ii spun romanii acestui material) pentru un confort sporit
  • Sa aiba varful rotunjit
  • Inaltimea talpii sa nu depaseasca 6 cm

Vreau sa insist pe ideea ca acesti saboti medicali sunt extrem de utili celor care lucreaza foarte mult stand in picioare. Acolo unde este posibil, alegeti pentru la locul de munca saboti medicali. Daca nu este posibil, cumparati pentru acasa, caci va vor alunga durerile, va vor tine piciorul intr-o pozitie confortabila, vor imbunatati circulatia sangelui, vor amortiza socul din timpul mersului si va vor oferi un plus de confort fata de papucii/sabotii obisnuiti.

Maribon, un magazin unde poti gasi saboti medicali, dispune de un stoc impresionant de astfel de produse. Preturile sunt mici, iar calitatea deosebita. Vreau sa va prezint o pereche de saboti medicali care mie imi plac foarte mult. Au talpa antiderapanta din poliuretan, interiorul si partea superioara sunt din piele, iar imprimeul floral este un plus care ii face atragatori.

Maribon, un magazin unde poti gasi saboti medicali

Pentru mai multe detalii despre brandul Maribon sau despre sabotii medicali, aveti mai jos datele de contact:

Telefon: 0758 913 926
E-mail: maribonincaltaminte@yahoo.com
Detalii magazin
Store: Corneliu Coposu 1, Oradea – Romania
Store: Primariei 4, Oradea – Romania