Pentru mulţi dintre voi, de mâine începe o nouă perioadă de muncă. Până la vacanţă mai sunt câteva săptămâni. Dar în această seară vă invit la o leapşă pe care am primit-o de la Aliceee Traveler în colaborare cu Giftland, legată de perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt câteva întrebări simple, ca pentru o seară liniştită de duminică.

1. Care sărbătoare vă place cel mai mult? Sfântul Andrei, 1 Decembrie şi ziua Naţională a României. Moş Nicolae, Crăciunul sau Revelionul?

În primul rând, pentru mine cea mai mare sărbătoare din luna decembrie este pe data de 8, când sărbătoresc ziua de naştere a băiatului meu.

Dintre celelalte sărbători, Crăciunul este preferatul meu, mai ales dacă în acea perioadă avem şi puţină zăpadă, care să îi întregească farmecul.

2. Enumeraţi  trei activităţi preferate de Sărbători.

a) Îmi place să împodobesc bradul şi să ascult colinde.

b) Ador să fac cadouri familiei şi prietenilor.

c) Să stau alături de soţul şi băiatul meu, să ne uitam la filme, să mâncăm portocale şi prăjituri.

3. Ce cadouri vă place să dăruiti celor dragi? Ce cadouri aţi alege de pe site-ul Giftland şi cui le-aţi oferi?

Îmi place să aleg cadouri personalizate. Înca nu m-am decis ce le voi oferi anul acesta, dar dacă aş avea de ales de pe Giftland, soţului meu i-aş lua o pernă sau chiar mai multe, pentru că niciodată nu îi ajung cele deja existente în casă, iar pentru băiatul meu aş alege o cană transparentă, personalizată cu imaginea celor de la Manowar.

4. Unde vă place să petreceţi Crăciunul? Dar Revelionul?

La noi în casă este regulă să ne petrecem Crăciunul acasă, tolăniţi pe canapea, iar Revelionul să îl petrecem cu prietenii, indiferent unde.

5. Care e wishlist-ul vostru în aceast iarnă?

a) să urc la munte măcar o dată.

b) să văd bucurie pe chipul soţului şi al copilului, când îşi vor primi cadourile.

c) să mai fie vreme bună o săptămână, două, să mă pot plimba cu bicicleta.

d) să îmi iasă cozonacii frumoşi. :))

 

Leapşa este la liber, o puteţi prelua cu încredere.