Mâine ne vedem la televizor

Mâine ne vedem la televizor este un articol care sper să te amuze. Căldura excesivă din ultimele zile ne-a scos şi pe noi aseară din casă, la o plimbare prin cartier, pe răcoare. Şi pentru că aveam aparatul de fotografiat la mine, am profitat şi am făcut o poză, două, pentru a vă dovedi că în Ploieşti toate sunt altfel decât pe la voi.

Prima cu care ne-am întâlnit a fost pisica întinsă la plajă, sub razele binefăcătoare ale becului de pe stâlp. Deşi nu părea jenată, am evitat să o pozez de aproape.

Mâine ne vedem la televizor

 Nu am mai mers mult şi am găsit copacul care creşte în canal. Vă rog să mă credeţi că sunt revoltată. Tocmai în această perioadă caniculară, Administraţia Domeniului Public a uitat să ude pomişorul, care se usucă în mijlocul trotuarului, de dorul unei ploi.

pom crescut in canal

Şi de aici a început nebunia. În timp ce făceam această poză, două doamne s-au oprit lângă noi, pline de speranţă, rugându-ne să pozăm şi casa de pe strada unde ne-am întâlnit, de la numărul 21, care este probabil abandonată de proprietari. Nu ştiu cine şi-au imaginat dumnealor că suntem, dar ne-au rugat să pozăm mai ales gardul casei, din care în fiecare seară nişte copii smulg sau fură cărămizi, sperând să ajungă la plăcile de fier de la jumătatea gardului.

Am pozat gardul de la distanţă, pentru că strada era plină de oameni bronzaţi, ieşiţi la porţi cu scaunele şi nu aveam chef de conflicte. Poza este neclară şi întunecată,  pentru că am făcut-o pe furiş, cu teama de a nu fi luată la întrebări, dar mai ales pentru că bateriile erau cam leşinate (au şi murit, la scurt timp). Se vede mai bine dacă daţi clic pe ea.

Întorşi în faţa blocului, am avut surpriza să vedem nişte vecini de la o scară alăturată, probabil proaspăt pensionaţi, urmărind meciul dintre Petrolul Ploieşti şi nu ştiu care echipă. Nu m-am putut abţine şi i-am tras în poză, prin spatele lor. Imediat după, unul dintre ei îl intreabă pe celălalt:

-A fulgerat?

-Aşa mi s-a părut şi mie, răspunde cel întrebat.

După care Mihai mă dă de gol, cerându-mi să vadă poza.

-Hai, că mâine ne vedem la televizor, spune domnul cu chelie, zâmbind palid.

Închei, lăsându-vă cu o mică ghicitoare. Unde a făcut Ionuţ fotografia de mai jos, dacă nu a fost la mare anul ăsta?

Mâine ne vedem la televizor

Dacă ai timp, poate vrei să citești și:

Cum să slăbești rapid și sănătos fără efort

8 sfaturi economice pentru siguranța financiară

Cum arată camerele fetițelor din România

Nu uita că mă găsești și pe: