Evenimentul numit Black Friday capătă, de la an la an, o tot mai mare amploare (şi) la noi în ţară. Comercianţii se întrec în a veni cu diverse oferte pentru clienţi, oferte care cu greu ar putea fi găsite în alte perioade ale anului. Puţini sunt românii care nu au aflat că de Black Friday magazinele online fac reduceri substanţiale la multe dintre produsele pe care le comercializează. Tot mai puţini sunt cei care nu profită de aceste reduceri. Cunosc oameni care încep să strângă bani încă din a doua zi de după Black Friday pentru a avea anul următor posibilitatea de a “da lovitura” şi a putea cumpăra tot ceea ce vor găsi la preţ redus.

Am încercat şi eu să fac o listă cu magazine online care oferă reduceri de Black Friday.

1.Pe site-ul sportaddict.ro reducerile deja au început să atragă clienţii. Pentru cei interesaţi voi spune că este destul să îşi facă un cont şi peste 50 000 de produse vor fi vizibile cu reduceri de până la 60 %. Sunt convinsă că printre ele veţi găsi adidaşi de sală aşa cum v-aţi dorit mereu.

black friday

2. Chiar zilele trecute am auzit pe cineva întrebând dacă magazinele care comercializează produse naturiste intră şi ele în cursa de Black Friday. Răspunsul este da. Pe lângă alimente bio, produse de curăţenie şi produse de îngrijire personală, puteţi cumpăra până şi remedii pentru herpes de la Bioportal.

3. Pe homex.ro veţi găsi de Black Friday lenjerii de pat de lux la preţuri accesibile, într-o gamă variată de modele şi culori.

4. Pentru cei care îşi doresc mai mult de la Black Friday, iată că scotianul.ro plusează cu o ofertă de city break la Paris. Mi se pare de-a dreptul fascinant cum comercianţii fac totul posibilul pentru a veni în întâmpinarea clienţilor. Dacă aveţi bani puşi deoparte, poate că ar trebui să vizitaţi Parisul acum.

5. Nici copiii nu au fost uitaţi, chiar dacă sunt atât de mici încât nu ştiu (încă) să umble pe calculator. Ofertele de jucării pentru copii se adresează părinţilor dornici să cumpere la preţuri bune jocuri educative, jucării şi chiar costume de carnaval.

6. După cum era de aşteptat, pentru doamne şi domnişoare ofertele de Black Friday sunt multe şi extrem de variate. Am văzut câteva rochii de seară frumoase la Depochic, motiv pentru care vă îndemn şi pe voi să daţi un clic, măcar pentru a le admira.

7. Tot pentru doamne şi domnişoare vreau să amintesc aici oferta la ojă semipermanentă, accesorii pentru unghii false, geluri uv şi tot ce ţine de acest domeniu. Staţi cu ochii pe site-ul amalia.ro.

8. Nu ştiu câţi dintre cititorii mei sunt interesaţi de anvelope agricole, dar eu am auzit că vor exista ceva reduceri de Black Friday şi m-am hotărât să amintesc în această listă de ele.

9. Am scris pe unul dintre blogurile mele că pot fi găsite camere de supraveghere la Comenzi.ro, motiv pentru care le includ în listă. Poate că acum este momentul să comandaţi şi utilizaţi aşa ceva sau măcar să daţi vestea mai departe, să ajungă la persoanele care ar putea fi interesate.

10. Voi încheia lista cu magazinele online care oferă reduceri de Black Friday şoptind doamnelor şi domnişoarelor că pot găsi rochii de seară Helen Boutique la preţuri bune cu un singur clic.