Cum știm care este cel mai potrivit magazin cu produse bio? Unii aleg în funcție de prețuri, alții în funcție de produsele existente în magazin, alții făcând un fel de medie între cele două. Până acum câțiva ani, produsele bio se comercializau numai în magazine mici, aproape neștiute de marea masa a populației, căci exista un segment restrâns de consumatori, cei mai mulți dintre ei deja familiarizați cu conceptul, având venituri peste medie sau care făceau parte din categoria persoanelor pentru care sănătatea este mai presus de orice. Puțini erau cei care vorbeau răspicat despre efectele nocive ale poluării, ale îngrășămintelor chimice și ale pesticidelor asupra organismului uman.

În ultima perioadă, produsele bio au început să fie tot mai căutate, așa că magazinele și-au diversificat mult oferta, ajungând să comercializeze nu doar alimente bio, ci și cosmetice, produse pentru casă și pentru copii. Popularizarea conceptului bio a dus la un adevărat trend în lume, dincolo de convingerile personale ale fiecăruia și de o tot mai intensă documentare, astfel că astăzi avem acces la produse destinate îngrijirii corpului, a sănătății, casei, produse a căror trasabilitate le recomandă (trasabilitatea este procesul de identificare și urmărire a unui aliment sau substanțe încorporate într-un aliment pe parcursul etapelor de producție, prelucrare, distribuție, în scopul asigurării unui nivel înalt de protecție a sănătății consumatorilor).

Oferind produse de o calitate ireproșabilă, magazinul biovoice.ro a reușit să își fidelizeze deja clienții, să îi aducă înapoi cu fiecare nouă comandă, făcându-i chiar să recomande și altora produsele bio cu livrare rapidă. Împărțite în trei mari ramuri, produsele acestui magazin acoperă întreaga gamă bio, cuprinzând alimente (pentru adulți, nou-născuți și bebeluși, batoane și cereale, condimente, dulciuri, fructe și legume uscate, paste făinoase, chipsuri, paste, creme, prafuri, semințe, sucuri și siropuri, unturi și uleiuri, toate naturale), detergenți (detergent lichid de rufe, săpunuri, înălbitori, soluții pentru scos pete și mirosuri, etc) și cosmetice (pentru îngrijire intimă, îngrijire orală, pentru machiaj și epilare, pentru îngrijire personală și uz cosmetic etc.).

De ce să folosim produsele bio? Foarte multă lume încă mai crede că sunt scumpe, lucru doar parțial adevărat, după părerea mea. Un detergent bio poate că are prețul mai mare decât al detergenților obișnuiți, însă utilizarea lui ne protejează pielea de alergii, ne lasă casa și îmbrăcămintea curate fără să producă obișnuitele iritații, inflamări și înroșiri ale pielii sensibile. Același lucru putem spune și despre produsele bio de îngrijire corporală, ce sunt indicate chiar și pentru pielea fină a bebelușilor, tocmai pentru că sunt 100 % naturale și presupun un risc minim de alergii.

Despre alimentele bio consider că nici nu mai este cazul să vorbesc. S-au scris atât de multe despre ele, s-au explicat în nenumărate rânduri avantajele unei vieți sănătoase, bazate pe cât mai multe alimente naturale și cât mai multă mișcare, încât nu este om să nu știe că plătind astăzi un preț mai mare pentru hrana sănătoasă, ne asigurăm că am făcut tot ce depindea de noi pentru a ține cât mai mult timp doctorul departe. Ca în mai toate domeniile, România este cu un pas în urmă față de țările dezvoltate, dar am senzația că învățăm repede și că încercăm să schimbăm această situație. În Germania, de exemplu, toată mâncarea destinată bebelușilor este bio, în Italia se vând copiilor în școli numai alimente bio, în mai toate țările civilizate se pune accentul pe culturile bio. Știati că o mare parte din culturile bio ale României iau calea Germaniei, Olandei, Elveției și a Italiei?

Totuși, cum știm care este cel mai potrivit magazin cu produse bio? Simplu. Cel mai bun magazin cu produse bio este cel care oferă, într-un singur loc, toate produsele de care avem nevoie, fie că este vorba despre alimente, detergenți sau cosmetice. Este magazinul care comercializează o gamă largă de produse bio de bună calitate, adăugând mereu noi și noi produse pentru întreaga familie, din care putem alege tot ceea ce ne interesează, fără eforturi sau cheltuieli inutile și fără pierdere de timp.