Cei care sunt părinţi ştiu bine ce înseamnă să cauţi din magazin în magazin hăinuţele potrivite vârstei, sexului şi temperamentului pe care îl are copilul. Dacă în familie există mai multi copii, lucrurile se complică. Eu îmi doream întotdeauna să am haine unicat sau măcar deosebite de ale surorii mele, iar sora mea ţinea ca mama să îi cumpere haine identice cu ale mele. Cum să se împartă, biata de ea? La fel de bine, părinţii ştiu câtă plăcere aduce fiecare obiect de îmbrăcăminte cumpărat, dar şi cât de enervat este când hainele rămân mici mult prea devreme, înainte de a fi fost prea mult purtate.

Mă întorc cu gândul în trecut, la vremurile când băiatul meu creştea precum Făt-Frumos. Ca orice mamă, sigur că îmi creştea inima de bucurie văzându-l sănătos, însă mi se întâmpla ceva dubios: de câte ori trebuia să plecăm undeva, descopeream că hăinuţele îi erau mici. Mă întrebam cum se descurcă cei care au mai mulţi copii, deci implicit mai multe cheltuieli. Şi pentru că îmi amintesc exact cât de bine îmi prindeau micile cadouri pe care mi le făceau prietenii şi rudele când veneau în vizită sau la diverse aniversări, vreau să fac şi eu acelaşi lucru acum pentru cei dragi.

Tocmai din acest motiv, m-am decis ca şi anul acesta să îmi ajut cumnata, care are doi copilaşi. Oricum trebuie să vină la ei Moş Crăciun şi din partea noastră, aşa că îmbinarea utilului cu plăcutul mi se pare cea mai bună soluţie. Ne-am sfătuit şi am decis ca ea să le cumpere copiilor jucării şi dulciuri, iar noi să le punem sub brad nişte obiecte de îmbrăcăminte, alese de mine împreună cu sora lui Mihai de pe site-ul www.tophainute.ro. De ce tocmai de aici şi nu din altă parte? V-aş lăsa să ghiciţi singuri, dacă aş fi convinsă că vă veţi uita.

Cumnata mea cumpără des hăinuţe pentru copii de pe acest site, ştie deja că sunt de calitate şi că au preţuri foarte bune, iar mie îmi este mult mai comod să stau în fotoliu, la căldură, să scriu pe blog şi să fac cumpărături fără să mă deplasez prin oraş. Vă spun eu, poate fi chiar distractiv să vezi cum două femei mature vorbesc pe skype, cum strigă atunci când văd un pantalonaş drăguţ sau o bluziţă călduroasă, cum stau minute bune uitându-se la câte un obiect de îmbrăcăminte, întrebându-se dacă să îl cumpere sau să mai caute pe site. Nu ştiu cum vi se pare vouă, însa noi ne distrăm de minune, iar copiii noştri au numai de câştigat.