Cand vine vorba despre reamenajarea locuintei, respectiv de o schimbare de decor a unei incaperi din aceasta, mediul online este o sursa inepuizabila de idei. Cu siguranta ca un element ce poate constitui detaliul diferentiator in acest sens este lumanarea decorativa, sub diversele sale forme si modele.

Atunci cand crezi ca ai terminat de decorat, dar totusi ceva pare sa lipseasca, incearca o completare cu lumanari a spatiului respectiv. S-ar putea sa ramai surprins/a de impactul pe care aceste articole aparent neinsemnate il poate avea asupra imaginii de ansamblu a camerei cu pricina.

Opteaza pentru lumanari nu doar pentru ca sunt in tendinte la capitolul design interior, dar si pentru a da spatiului rezidential o nota personala, intima, calduroasa si primitoare. De optiuni in acest sens nu duci lipsa, pentru ca iti sunt puse la dispozitie modele dintre cele mai deosebite, traditionale sau in note moderne, orice ai nevoie pentru a completa decorul dorit.

Giftexpress.ro este de altfel o sursa pretioasa pentru tine.  Descopera pe https://www.giftexpress.ro  o varietate de modele de lumanari dintre care poti alege arome incantatoare. Mai mult decat atat, diversele sfesnice si suporturi ce completeaza colectia magazinului sunt ideale pentru ca locuinta ta sa capete valentele dorite.

Situatii in care lumanarile decorative devin aliatele tale

Iata cateva dintre situatiile in care poti face din lumanari un aliat, solutii salvatoare sau idei prin care sa infrumusetezi atmosfera.

  • In cadrul unei cine romantice, dar si al unui eveniment de proportii, la o masa festiva
  • Pentru a decora masuta din sufragerie sau mobilierul – poti alege modele in marimi si culori dintre cele mai variate, in combinatie cu flori uscate spre exemplu pentru un decor aparte
  • Pentru a infrumuseta mobilierul din camerele locuintei, incepand de la living, la baie si pana la dormitor. Cele parfumate, depuse pe suporturi elegante sunt cu atat mai potrivite.

Cand vine vorba despre decoratiunile cu lumanari ai avantajul ca poti apela la creativitate pentru a obtine amenajari aparte. Tu alegi cum te joci cu marimea, culorile si parfumul specific lor.

Profita de faptul ca nu exista limite in ceea ce priveste decoratiunile cu lumanari. Chiar si mobilierul din hol poate beneficia de onoarea de a fi infrumusetat cu ajutorul acestora, respetiv a unor suporturi sugestive, cu un mod aparte de prezentare.

Orienteaza-te dupa modelele de lumanari care sunt pe placul tau, disponibile in portofoliul Giftexpress.ro, si realizeaza decoruri dupa bunul plac. Ai in vedere de altfel ca acestea sunt intotdeauna o idee interesanta de cadou, mai ales pentru acele persoane care sunt cucerite de orice inseamna noutate in materie de amenajare interioara. Multitudinea de solutii cu care vin specialistii prezinta avantajul ca te poate scoate oricand din incurcatura.

Alege sa dai spatiilor din locuinta o nota intima, placuta, eleganta, estetica mai ales, beneficiind de caracteristicile speciale ale lumanarilor si suporturilor speciale de la Giftexpress, dar si ale celorlalte produse cu care te intampina magazinul online. Preturile variaza in functie de produs, dar sunt moderate, deci accesibile unui public vast.