O seară romantică. Orice femeie visează să aibă parte de așa ceva din când în când (cu cât mai des, cu atât mai bine) și orice bărbat știe că o seară romantică poate face adevărate minuni într-o relație, fie ea la început de drum, fie având deja ani buni în spate. Din filme și din cărți am învățat că într-o asemenea seară nu trebuie să lipsească mâncarea gustoasă, muzica bună, lumina caldă, șampania de calitate și niște lumânări în recipiente elegante. Numai așa atmosfera va fi cu adevărat romantică, iar seara va deveni de neuitat. Totuși, cred că atunci când se exagerează, când serile romantice sunt mult prea dese și prea îndelung pregătite, efectul nu mai este același, căci omul are capacitatea de a se acomoda cu orice, atât cu răul, cât mai ales cu binele.

Probabil vă amintiți cum s-a terminat seara romantică pe care soțul meu a pregătit-o în urmă cu câțiva ani. Pentru cei care nu mă citeau pe atunci, spun pe scurt că a bifat toate cele de mai sus, inclusiv lumânări în recipiente drăguțe, iar eu am venit atât de obosită de la serviciu, încât am adormit pe fotoliu după primul păhărel de vin. Așadar, domnilor, atunci când vă decideți să le faceți soțiilor / iubitelor surprize, țineți cont și de alte aspecte, ca să nu aveți parte de surprize neplăcute. Pentru o seară romantică la lumina lumânărilor alegeți să faceți pregătiri când soția este în concediu, în weekend, când copilul este plecat la bunici (nu cred că v-ar plăcea să vă treziți cu el peste noapte în dormitor, că îl doare burtica sau nu își găsește jucăria), când facturile sunt plătite și doamna are o rochie nouă, elegantă. :)

Lumânări în recipiente puteți găsi pe site-ul Lumanaresele.ro. Am descoperit acolo tot felul de lumânări potrivite pentru seri romantice, dar și pentru alte momente importante ale vieții sau chiar pentru clipele când omul e singur și simte nevoia să se relaxeze într-o atmosferă caldă, în vreme ce aromele se răspândesc în încăpere. Alegând una sau mai multe dintre aceste lumânări vă veți putea bucura de arome de lavandă, cafea, măr verde, portocală, trandafir sau vanilie. Veți putea face diverse combinații de arome, astfel încât fiecare seară a vieții să fie romantică ori pur și simplu deosebită. Borcănelele în care sunt băgate aceste lumânări arată foarte bine și cred că se potrivesc oricărui ambient, așa că vouă nu vă rămâne decât să alegeți aroma care vă place.

lumanare-din-ceara-de-palmier-borcan-4

Pe domni i-aș sfătui să cumpere mai multe asemenea lumânări pentru a fi siguri că nimeresc aroma care să nu o deranjeze pe soție / iubită, știut fiind faptul că femeile sunt foarte sensibile la anumite parfumuri.

Tot pe acest site (lumanaresele.ro) veți putea găsi lumânări de nuntă, lumânări pentru botez și diverse lumânări decorative. Sunt extraordinar de frumoase cele cu modele abstracte, însă vă puteți arunca un ochi și pe cele cu animale, pe cele florale și ,desigur, pe cele parfumate despre care v-am spus mai sus. Orice fel de lumânări veți alege, eu vă doresc să aveți parte de cât mai multe și mai plăcute seri romantice.

lumanare-decorativa-cilindru-12-contemporan-1