Sunt recunoscatoare… cerului ce ma acopera cu stele cand lenevesc in gradina…, apelor ce uda pamantul astazi (13 noiembrie 2014)…, prietenilor ce fac cumparaturi online pentru a avea timp offline, fiului meu pentru ca nu ma lasa la greu.

Ma gandesc… la multele promisiuni pe care mi le fac si imi dau seama ca timpul nu imi este aliat, ca nu pot fi si in casa…, si afara…, si oriunde mai e nevoie de mine. Inca nu am invatat… cum sa ma teleportez, nici cum sa ma impart in mai multe Vienele sau sa ma rotesc in jurul axei mele, desi am chiar si o schema legata de un toroid vienelar.

De cate ori sunt imbracata cu… maieul ce imi lasa omoplatii goi, Miti are grija sa imi sara in spate, sa se agate cu ghearele de pielea mea si sa imi adoarma pe umar in timp ce eu spal vase sau fac orice altceva prin bucatarie

Am primit de curand niste casti dragute, insa nu am apucat sa le folosesc. Ascult muzica doar seara, cand ma bag in pat sau cand mesteresc ceva, daca nu citescAstept/sper… sa se bucure sotul meu de ele…

Nu mai vorbesc despre un lucru planuit pentru saptamana viitoare…, din cauza ca nici pe cele din saptamanile trecute nu le-am terminat. Am facut promisiuni si nu le-am onorat, am facut planuri si le-am lasat sa se prafuiasca. Am ales, in schimb, sa ma plimb pe strada, sa trimit rufe la spalatorie, sa ma promovez cu stil si sa plutesc spre al cincilea anotimp.

La final ar trebui sa va las cu un citat/proverb favorit…, insa prefer sa va las cu o mare rugaminte: Linkurile din acest articol nu sunt puse degeaba. Va voi ruga, daca nu ati facut-o inca, sa va alegeti macar unul (exceptie face “toroid vienelar”, unde nu e nevoie) si sa il lasati deschis un minut, doua.

O fotografie preferata

statistici analytics 1