Nevoia de a sti cat mai multe lucruri duce la o viata complexa, cu arii vaste de cunoastere, daca informarea este realizata din surse sigure, precum cartile. Cunoasterea limbii engleze este o buna oportunitate de a extinde o afacere, de a avea acces la literatura straina si de a descoperi noi culturi. Motiv pentru care nu trebuie ratata nicio oportunitate de a descoperi tainele limbii engleze, iar urmarea unor cursuri limba engleza este optiunea potrivita. Cei de la Lingua TranScript te pot ajuta in acest sens.

Cursuri limba engleza – accesul spre o fantana nesfarsita de informatii

Cui nu i-ar placea sa cunoasca si sa utilizeze a doua cea mai vorbita limba din lume? Cui nu i-ar placea sa aiba pentru firma anumiti parteneri straini, care sa ii ajute sa se extinda international? So, what are you waiting for? Iata ca cei de la LinguaTranscript.ro te pot ajuta in acest sens daca esti interesat, oferind si cursuri pentru domenii specializate.

Este o buna oportunitate care sa te ajute sa descoperi aceasta fantana nesfarsita de informatii si lucruri noi. Sunt foarte multe lucruri interesante despre limba engleza pe care probabil nu le stiai, dar pe care ai ocazia sa le descoperi. Invatarea acestei limbi este un proces constant, care nu se termina niciodata. Cand inveti o noua limba ai mereu ceva nou de invatat, dar aceste cursuri limba engleza Bucuresti pot fi punctul tau perfect de “Start”.

Interesting facts – spune “Start” invatarii

Unul dintre lucrurile interesante despre limba engleza este faptul ca mereu apar noi cuvinte. Studiile arata ca in fiecare an sunt adaugate 4000 de cuvinte noi in dictionar, in functie de cuvintele utilizate de tineri sau de diverse lucruri noi aparute. Deci, recomandarea este sa incepi sa inveti cat mai repede. Keep on learning!

Exista o fraza corect gramaticala in engleza formata din doar doua litere si aceea este “Go!”. Chiar si cuvantul “LOL” care este prescurtarea de la laughing out loud a fost adaugat in dictionar cu cativa ani in urma, datorita utilizarii acestuia in numar foarte mare, fiind folosit aproape de oricine.

Studiile si analizele arata ca multe dintre textele scrise in limba engleza contin aproximativ 1000 de cuvinte care se tot repeta sub diverse forme. Pare simplu acum sa scrii un text in engleza, nu-i asa?

Alege sa inveti engleza cu ajutorul unor profesionisti in domeniu, iar dupa ce ai bazele si cunosti esentialul, invatarea o poti face in mod constant, in fiecare zi cu ajutorul cartilor, filmelor, melodiilor sau altor mijloace. Alege ajutorul celor de la Lingua TranScript.

Contact:

office@linguatranscript.ro