Ne pregatim pentru urmatoarea vacanta. Avem biletele de avion deja cumparate si ne uitam dupa camere de hotel. Spre deosebire de anul trecut, cand ne interesa o casa cat mai confortabila si mai aratoasa, acum cautam sa dormim bine, sa ne putem odihni, caci vrem sa vizitam o multime de locuri, sa exploram zone mai putin cunoscute si sa ne distram maxim. Vom merge dintr-un loc in altul, ceea ce inseamna ca vom dormi in mai multe hoteluri. Ne intereseaza ca in camerele alese sa existe lenjerii pat hoteluri curate si calcate. Stiu, nu vor fi precum cele de la brodank, pe care le cunoastem din Romania, dar speram sa fie la fel de bune calitativ.

Prea putin ne pasa daca vor fi mari sau mici camerele pentru care vom opta, la fel cum prea putin ne pasa daca vom avea perdele hotel sau televizor sau orice altceva. Pentru vacanta de acum vrem doar un pat mare, confortabil, care sa fie acoperit de lenjerii pat hoteluri curate. Daca anul trecut, in Sardinia, am ales sa inchiriem o casa construita in stil traditional sard, intr-un complex de casute ridicate in acest stil, acum vrem hoteluri care sa fie situate cat mai aproape de obiectivele turistice pe care am ales sa le vizitam in Spania, la Malaga.

Este adevarat, am gasit si camere dragute la preturi mici, unele avand perdele hoteluri nu doar la geamuri, ci si in jurul patului, ca in vremurile de demult. Din pacate, hotelul care le detinea era amplasat destul de departe de zona care ne interesa pe noi. Am fi pierdut prea mult timp si am fi consumat prea multa energie plimbandu-ne pe drumuri pentru a ne intoarce la hotel sa dormim, iar noi vrem sa profitam din plin de vacanta, sa vedem cat mai multe locuri, nu sa stam inghesuiti prin autobuze ori sa ratacim pe strazi in masina pe care o vom inchiria (sotul meu nici nu concepe sa mergem cu autobuzul pe acolo).

M-as bucura daca mi-ati da o mana de ajutor pentru ca vacanta sa-mi fie perfecta. Pentru asta, va rog sa imi povestiti despre Malaga. Daca ati ajuns vreodata pe acolo, ce ati vazut interesant in afara de marile obiective turistice despre care vorbeste toata lumea? La ce fel de hoteluri v-ati cazat? V-a interesat sa aiba lenjerii de pat de buna calitate, asa cum sunt cele de la brodank , perdele de hotel dragute, mobilier ultra modern etc sau ati ales pur si simplu la intamplare, doar ca sa fiti aproape de un anumit loc sau sa platiti cat mai putin? Ati inchiriat cumva masina pentru a va deplasa prin Spania? Ati putut comunica in limba engleza cu localnicii?

Asadar, orice informatie in plus noua ne va fi de mare ajutor. Daca vine de la prieteni care imi sunt alaturi de ani intregi, cu atat mai bine. Desigur, voi lua in considerare orice sfat, indiferent de la cine va veni el. Important este sa ajungem la Malaga cu temele facute si sa profitam din plin de vacanta, sa ne incarcam bateriile si sa ne distram pe cinste (ceea ce va doresc si voua, dragi prieteni!).