Skip to main content

Legenda pantofilor miniPRIX

Legenda spune că totul a pornit de la discuția celor doi iepurași responsabili cu împărțirea cadourilor de Paști. Cu sacul plin de încălțăminte de la miniPRIX lângă ei, iepurașii studiau harta României, întrebându-se din care colț al țării să înceapă distribuirea acelor minunate perechi de pantofi. Unul spunea că din nord, unde vremea este mai rece și femeile au nevoie de pantofi din piele naturală, care să le protejeze de umezeală și de frig. Celălalt considera că femeile din sud au mare nevoie de balerini, pentru că primăvara este deja instalată în drepturi și totul este verde crud.

Auzindu-i vorbind, vulpea s-a apropiat de ei și, vicleană cum o știm, le-a sugerat să înceapă împărțirea cadourilor de Paști chiar din poiana lor. Alergau atât de mult prin țară, distribuiau cadouri și celor mari, și celor mici, iar ei tot desculți umblau, deși ar fi avut posibilitatea de a se încălța cu tot ce era mai frumos, mai elegant, mai stilat… Uite, acești pantofi comozi, făcuți din piele naturală atât la interior, cât și la exterior, de exemplu, cât de bine i s-ar potrivi doamnei Iepure. Nu dorește doamna să îi probeze? întreabă șireata vulpe.

pantofi din piele naturala

Doamna ar fi vrut, însă era timidă din fire și puțin timorată de privirea domnului Iepure. Ce mândră ar fi călcat ea prin pădure, ce de priviri ar fi atras dacă acei pantofi ar fi fost ai ei. Până la urmă, cine ar putea observa lipsa unei perechi de pantofi, când sacul este plin, iar la miniPRIX, pantofii și hainele costă cât mărțișoarele? Doamna Iepure își aruncă ochii, pofticioasă, prin sacul plin de cadouri, și observă o pereche de balerini verzi cu fundă aplicată, cu exterior din piele ecologică și interior din material textil, balerini care nici măcar nu s-ar observa în iarba deasă a poieniței, confundându-se cu ea.

balerini verzi

Dornică să fie și ea în rândul lumii de Paști, înnoită cu pantofi comozi și eleganți de la miniPRIX, doamna Iepure s-a încălțat cu balerinii verzi, iar pantofii de piele i-a ascuns într-un buzunar al jachetei. Atât a așteptat șireata vulpe! Din două salturi a ajuns la poarta brandului miniPRIX. Pe nerăsuflate, a povestit tot ce văzuse în poiană. Le-a spus cum doamna Iepure și-a însușit două perechi de pantofi și cum, din acest motiv, două doamne nu vor primi nici un cadou de Paști. Reprezentanții brandului miniPRIX știau deja cât pot fi de tentante produsele lor, așa că nici nu s-au mirat, nici nu s-au supărat, ba chiar…

Au completat lipsurile din sac, suplimentând astfel numărul de pantofi, că doar costau cât un mărțișor. I-au propus vulpii să își vadă de treaba ei, să o lase în pace pe doamna Iepure și i-au oferit cadou o pereche de pantofi cu toc inalt, cu interior și exterior din piele ecologică, eleganți și cocheți, să nu mai poată alerga prin toată pădurea, ci să meargă încetinel, în plimbare.

pantofi cu toc inalt

Doamnelor, dacă anul acesta, de Paști, nu primiți o pereche de pantofi cadou, înseamnă că doamna Iepure i-a ascuns. Dar nu vă îngrijorați! La miniPRIX, prețurile rămân mici întregul an, ca o dovadă că uneori pantofii și hainele costă cât mărțișoarele, iar aplicațiile miniPRIX App Store și G-Play abia așteaptă să se laude cu ceea ce știu să facă.

miniprix-150x150

16 thoughts to “Legenda pantofilor miniPRIX”

 1. S-a pricopsit doamna vulpe cu un cadou de Paste…sireata!
  Poate ne pricopsim si noi cu vreo pereche” la pretul unui martisor”.

 2. si mie imi plac magazinele MiniPrix
  mi-am gasit multe lucrusoare de firma la preturi super
  imi place si incaltamintea care este la un pret foarte bun si mai ales ca este din piele

 3. Imi plac pantofii tip “balerini” pentru ca sunt comozi dar si pentru ca ma avantajeaza. ;) Acestia verzi sunt excelenti pentru vara! Si preturile sunt o.k., pentru ca nu-mi cumpar pantofi sa-i port toata viata! :)
  Cei cu toc inalt au fost si sunt eleganti – dar cei precum acesta bej, cei cu tocuri cat pilonii podurilor nu-mi plac – mi se par badarani si un picior subtire in pantofi cu talpi ca fierul de calcat al bunicii arata aiurea… Parerea ema. :)

  1. Da, balerinii sunt si preferatii mei, pentru ca sunt comozi si piciorul arata bine in ei. As purta si pantofi cu toc, insa merg prea mult pe jos si nu sunt chiar potriviti. Dar imi place sa ii admir…

 4. Imi plac foarte mult pantofii comozi, ba chiar am o problema pentru ca nu imi vine sa/mi schimb incaltamintea comoda nici macar atunci cand este distrusa, rupta si total inestetica. Mai putin sandalele. Nu voi avea nicioadata prea multe sandale.

  1. Ha, ha… Aveam o pereche de adidasi in care ma simteam ca un nou nascut. Aratau ca naiba, ca ii tot purtasem, insa nu ma induram sa incalt altii… Pana intr-o zi, cand s-a suparat Ionut si a spus ca imi cumpara unii identici, doar sa ii arunc pe jerpelitii aia… :)))))

Leave a Reply