Ma gandesc… de cateva zile ca as putea incerca sa organizez aici un concurs, insa nu m-am decis ce premiu sa ofer. Am blogul de aproape trei ani si abia acum a inceput sa ma bantuie aceasta idee. Am invatat… ca parerile cititorilor sunt foarte importante, asa ca pe voi va intreb: carti, bani, linkuri, diverse produse…?

In casa… as avea vreo doua carti noi, in afara de cele pe care le citesc zilele astea…, insa as dori sa ofer mai multe premii.

Chiar astazi (8 noiembrie 2014)… ma apuc de impartit cadouri. Spre norocul meu, am numai doi sarbatoriti in familie. Unul dintre ei, ocupat cu serviciul, ma va scuti de timp pierdut in bucatarie…, iar celalalt sta mai mult pe afara, motiv pentru care eu voi ciocni un pahar cu sora mea (probabil in gradina…, daca va fi cald). :).

In ultimele zile, exceptand momentele in care am facut pe mediatorul, am fost imbracata cu… haine de vara si doua pisici ce ma silesc sa ascult o muzica straina urechilor mele, un soi de maraituri amestecate cu miorlaieli sinistre.

Nu mai retin daca pe blog am povestit despre lucrul planuit pentru saptamana viitoare…, adica sa transform (mesteresc) o husa din blanita artificiala intr-un soi de mcpuisor pentru pisicute.

sandvis pisica

Astept/spercu emotie ca cititorii mei sa citeasca ultimele 7 articolele din categoria aceasta. Le voi fi recunoscatoare… tuturor.

Am o fotografie preferata…, careia consider ca i se potriveste acest citat/proverb favorit…: “cine si-ar fi putut imagina ca aceasta banala floricica va deveni toamna lebada cea frumoasa a florilor, uimind cu gingasia ei intreaga suflare sensibila a blogosferei?” :) Citat din gandurile mele, ca reactie la poza facuta de Ileana.

clematis vitalba

 

(poza gasita pe pinterest)

Seeds(clematis vitalba) - descopera targovistea cu mine

 

(Ileana, descopera Targovistea cu mine)