Leapşa de 1000 de dolari

 Întrebarea este ce aş face cu o mie de dolari. Eu în primul rând mă întreb de ce dolari şi nu euro.

O mie de dolari mi se par cam puţini pentru câte nevoi şi dorinţe s-au adunat în ultimul timp. Probabil mi-aş cumpăra câteva cărţi, nişte flori,ceva drăguţ soţului meu,iar restul i-aş cheltui cu copilul.
    Dacă ar fi fost vorba de încă un zero(adică 10.000 de dolari), primul lucru pe care îl făceam era să-mi cumpăr încă un calculator, să termin cu discuţiile iscate de faptul că răpesc din timpul fiului meu citind bloguri. :)))))


   

11 thoughts to “Leapşa de 1000 de dolari”

 1. Un calculator de 10000$ :)
  Daca esti amabila si imi explici cum se foloseste o leapsa (eu sunt mai batut in cap) o sa o preiau si eu

 2. Asa am lasat sa se inteleaga? 1000 de dolari ar fi suma necesara schimbarii garderobei baiatului si cumpararea unui telefon mai bun(chestii de baiat de 18 ani). O suma mai mare mi-ar permite sa rup si pentru mine cativa banuti, pentru confortul meu.
  Leapsa : scri o postare pe blogul tau incepand cu numele celui care a pornit leapsa(in cazul asta eu am pus link, scriind AICI), continui cu cei pe la care a mai trecut leapsa; deci tu vei scrie ca a pornit de la The3rdStreet, a trecut pe la Emil, a ajuns la vienela, de unde ai preluat-o tu. Explici despre ce e leapsa, apoi raspunzi la intrebarea(intrebarile din leapsa). La sfarsit alegi alti bloggeri pe care ii provoci sa raspunda. Nu uita sa pui linkuri la fiecare dintre ei. Daca mai ai nelamuriri sunt aici.

 3. Cred ca voi prelua aceasta leapsa mai spre finalul saptamanii; am cateva articole programate pentru zilele urmatoare, si trebuie sa le rearanjez. :)

 4. Am mai pus un comentariu, dar nu stiu ce s-a intamplat cu el.
  Ziceam asa: voi prelua leapsa zilele acestea, cand voi fi inspirata in dorintele mele. Acum stiu ce-as face cu ei: m-as ingriji de sanatatea mea, si restul i-as da unei anumite persoane pe care o iubesc. :)

 5. Trebuie sa spui in doua vorbe care este cerinta lepsei: ce ai face cu 1000 de dolari. Si pune link si cu Drd. Emil Calinescu, trebuie sa apara tot sirul de bloggeri.In rest e bine,ai prins ideea.

Părerea ta e importantă pentru mine