La actualul lor de munca am avut parte de multe experiente care m-au umanizat si acestea le-au anulat pe cele amare ca fierea.

Le sunt recunoascatoare colegilor de serviciu care m-au invatat ca exprimarea regretelor fara acoperire este lipsita de valoare. Sa spui: “Imi pare rau!”, cand cineva se afla in nenorocire si sufera ingrozitor, dar sa bagi si mana in buzunar si sa ii demonstrezi material acest lucru.

Cand un coleg are un deces in familie, noi, ceilalti, in afara de condoleante, strangem si banuti, fiindca stim cat de necesari sunt in astfel de imprejurari si dorim sa dovedim ca suntem alaturi de el si material.

Din banii stransi, o parte merg la Jerbe Funerare fiindca ele reprezinta cea mai eleganta forma de transmitere a condoleantelor. Cealalta parte este data colegului ca un ajutor banesc pentru inmormantare sau parastase.

Asa am invatat practic, cum sa subliniezi regretele elegant si sa alegi o jerba funerara care sa fie trimisa din partea ta la capela.

Se ocupa cineva cu asa ceva? Da, cea mai buna florarie din Romania specializata in aranjamente funerare, Sympathyflowers.ro.

Simpathyflowers.ro este furnizorul care stie cat de scump este timpul pentru fiecare din noi si a simplificat cumpararea de coroane funerare.

In mai putin de 6 minute ai asigurat si transportul aranjamentului la adresa indicate de tine. Iata cum comanzi?

  1. Intri pe site-ul florariei si treci in revista produsele. Acesta etapa iti va lua cel mai mult timp, fiindca toate jerbele si coroanele sunt frumoase frumoase si nu stii pe care sa o comanzi. Facute din flori scumpe, elegante si proaspete ele aduc mult parfum in capela si multa duiosie si culoare. Gasesti aici coroane bicolore, tricolore sau in degrade, din crini, trandafiri, garoafe, orhidee sau gerbera. Imposibil sa nu regasesti florile preferate ale defunctului si sa nu tii cont de gusturile lui!
  2. Alegi coroana si marimea, la unele se poate selecta si cromatica prin intermediul filtrului, o pui in cos si completezi cu adresa de livrare. Sa iti mai dau un pont! Daca in cosul tau cumparaturile sunt de peste 200 de lei, transportul este 100% gratuit.

Mai departe, esti sigur ca sufletul ti se va umple de multumire, fiindca familia va fi miscata de gestul tau si vei constata ca Sympathyflowers.ro te-a ajutat sa duci cel mai frumos aranjament floral.

Fa totul din toata inima si straduieste-te sa alegi darurile pentru altii, asa cum le alegi pentru tine si pentru cei foarte dragi tie!

Du tot ce este mai bun si mai frumos celor carora nu mai ai prilejul sa le faci daruri!

Sunt multumita ca solidaritatea de la locul de munca m-a facut sa inteleg lucruri esentiale. Degeaba spui unui bolnav grav ca iti pare rau ca sufera, daca nu bagi mana in buzunar si nu incerci sa ii alini suferinta.

Banii pe care ii daruiesti pot fi investiti in medicamente care sa ii aline durerea. In zadar spui unei familii indoliate ca regret pierderea, daca nu te duci in casa aceea unde este doliu si nu comanzi o coroana funerara care sa demonstreze ca simti cu cei care au pierdut pe cineva foarte drag!