Ştiind că trebuie să fiu gata în jurul orei 8, să pot pleca la meciul de baschet, nici nu am reuşit să dorm în această noapte. Trebuia să pregătesc noua ediţie a jocului Happy Weekend, nu?

Celor care îşi doresc încălţăminte “de firmă”, dar au buget redus, le recomand folosirea unei perechi de blugi pe care nu o mai poartă. Ieftin, comod, cu numele firmei la vedere.

 

 

Cei care ne recomandă să ne păstrăm spiritul tânăr cât mai mult timp, au motive serioase să se îngrijoreze. Pe măsură ce îmbătrânim, ne interesează tot mai puţine lucruri.

 

 

Aflu cu mâhnire că tot mai puţină lume foloseşte hârtie şi pix. Chiar îmi doream să capăt informaţii despre felul în care se mai joacă X şi O copiii. Trecând prin părculeţ, am văzut de ce se vând atât de puţine pixuri în ultima vreme.

 

 

Cine spunea că bicicliştii sunt mereu în pericol pe şosele, nu aflase încă despre accidentul din care şoferul a scăpat cu viaţă doar datorită faptului că nu circula cu viteză mare.

 

 

Ţi-ai dorit să te faci şofer pe autobuz, dar nu ţi-au dat voie părinţii? Încă mai regreţi că ai urmat o facultate, în loc să învârţi covrigul? Vrei un birou original?  Dacă răspunsul la aceste întrebări este afirmativ, am pentru tine soluţia. Acum îţi poţi împlini visul.

 

 

Votăm sau nu votăm? Aceasta este întrebarea… Vrei să ştii cum arată noile cabine de vot? Priveşte:

 

 

Pentru a reuşi în viaţă, nu trebuie neapărat să fii rău, să faci lucruri reprobabile. Important este să laşi impresia că ai putea fi periculos, astfel încât nimeni să nu aibă curajul de a te înfrunta.

 

 foto

Să aveţi un sfârşit de săptămână plăcut!

 Particip la jocul Happy Weekend, ediţia 36, găzduit de Elly.