La noi la serviciu au decedat multe persoane, fiindca sunt de peste 20 de ani in aceeasi unitate. De multi dintre fostii colegi am auzit tarziu, atat de tarziu, incat institutia nu a mai avut timp sa comande jerbe funerare si intreaga comunitate a fost contrariata de nepasarea fostilor colegi si a fostului angajator.

Lumea susotea in urma noastra, a celor dusi la inmormantare:„Bietul om! A muncit o viata de om in mjlocul lor si nu s-au deranjat sa ii aduca o coroana de flori! Este posibil sa lucrezi peste 30 de ani intr-o institutie si fostii colegi sa nu iti aduca o coroana???”

Of, nu fusesem nepasatori, dar am invatat lectia! Am lasat coroana pe ultima suta de metri, cu toate ca s-au strans bani pentru ajutorarea familiei decedatului, dar banii nu se vad. S-au dat discret familiei impreuna cu condoleantele prezentate si cu momentele de reculegere la catafalc. Lumea avea insa dreptate, fiindca lipsa unei coroane funerare de calitate premium inseamna nepasare.

De la aparitia pe piata a aranjamentelor funerare marca Sympathyflowers.ro institutiile si fostii colegi nu mai au scuze sa se duca fara coroane la inmormantarea fostilor colegi!

Clientii stiu cat de proaspete sunt florile, cat de artistic sunt realizate coroanele si cat de prompt sunt livrate. In Bucuresti, coroana sau jerba ajunge in patru ore de la finalizarea comenzii, deci in aceeasi zi, iar in provincie de pe o zi pe alta.

Cu toate ca sunt adevarate opere de arta si corespund 100% modei florale funerare, multe dintre produse sunt la reducere de pret cu 10% si multe dintre coroane si jerbe sunt realizate din flori rare si exotice.

Asa este COROANA FUNERARA AMARYLLIS SI TRANDAFIRI, iar astfel de exemplare nu se vand in provincie. La florariile din orasele micute se fac coroane funerare modeste din garoafe, crizanteme si trandafiri, pe site-ul acestei florarii se afla in stoc si piese realizate din specii rare de orhidee sau din gerbera, adevarate aranjamente de lux.

Cromatica este pastelata sau vie in functie de gusturile celor care comanda coroana si lucratura este de o finete iesita din comun, astfel ca nu se observa locul in care florile sunt prinse atent sa nu cada.

S-au facut verificari, iar cand nu sunt calduri sau geruri excesive, o astfel de piesa isi mentine aspectul 2-3 saptamani.

Toata lumea trebuie sa fie informata de unde poate comanda la urgenta o coroana funerara sa nu mai vorbeasca oamenii care judeca pripit ca institutia, fostii colegi sau rudele nu s-au obosit sa comande o coroana funerara pentru cel apropiat!

Familia indurerata are multe lucruri de facut si se afla in contratimp, de aceea este mult mai usor sa dea un telefon si sa comande produsele dorite, iar la cumparaturi de peste 200 de lei sa beneficieze de transport gratuit oriunde in tara.

Cele mai frumoase coroane sunt la indemana celor care doresc sa isi insoteasca omagiile si recunostinta cu flori minunate pentru cei care nu mai sunt.

Daca ochii lor sunt inchisi pentru totdeauna, sufletele tresar de bucurie ca ti-a pasat si ca ai comandat ce este mai frumos pentru dureroasa despartire.