Colega mea de serviciu a primit cadou de ziua ei un kit unghii cu gel, imi spunea ieri vecina cu care mai stau de vorba uneori, cand ne intalnim pe scara blocului. Ii e mult mai comod acum sa se faca frumoasa si nu mai plateste preturi astronomice fetelor care pun unghii gel, cum fac eu cand merg la doamna x. Pret de un sfert de ora am ascultat o multime de povesti despre unghii gel, despre kituri unghii care sa le scuteasca pe doamne de oboseala programarilor la infrumusetare, dar si de banii cheltuiti cu asa ceva. Orice kit unghii gel cumparat din magazinul online buymag.ro are preturi rezonabile si, in plus, contine tot ceea ce ii trebuie unei doamne pentru a-si aranja singura unghiile.

Imi ascultam vecina dusa pe ganduri. Ma intrebam, in gand, desigur, daca nu ar fi o idee buna sa ii ofer si eu cumnatei mele un kit unghii cu gel, ca tot viseaza la vremea cand isi va deschide propriul salon. Cea mai buna cale catre ceea ce spera este sa se antreneze din greu. Ar fi un pret mic pentru mine si as avea avantajul de a-mi pune unghii gel fara sa ma coste un ban. Intoarsa in casa, m-am uitat pe internet dupa kituri unghii pe buymag, apoi i-am trimis link si cumnatei mele, sa o intreb daca ar fi interesata sa primeasca un asemenea cadou. A sarit in sus de bucurie si mi-a spus ca de mult tot incerca sa isi convinga sotul ca e mai rentabil sa investeasca intr-un kit unghii gel, decat sa dea la fiecare doua luni acesti bani unei doamne care sa ii puna unghii gel.

Probabil nu e usor pentru nimeni, chiar si avand in casa kituri unghii cu gel, sa scoata ceva cu adevarat spectaculos din primele incercari, mai ales daca nu a facut cursuri unde sa invete diverse tehnici, insa de multe ori tot practica e mai buna decat teoria. Inca nu am cautat, dar am convingerea ca pe youtube exista tutoriale despre cum se pun unghiile cu gel, asa cum exista tutoriale despre orice. Important este sa existe deja kituri unghii cu gel gata pregatite pentru orice incepator. Desigur, aceste kituri sunt la fel de bune si pentru profesionistele care doresc materiale bune la preturi mici.