Mă întorceam de la piață. Cu plasele pline, obosită și înfometată. Deja visam la o masă caldă și o cafea concentrată, care să mă repună pe picioare. Undeva în dreapta, în parcarea de lângă bloc, doi bărbați reparau o mașină. Alături de ei o fetiță. Legăna pe brațe o gentuță și cânta. Spre surprinderea mea, dar și spre amuzamentul bărbaților, pusese pe una dintre melodiile unui artist de pe la noi cuvintele auzite probabil la mecanicii auto de duminică: “kit distributie golf 4, ca nimeni altu’, kit distributie golf 4m pret, e cel mai istet, kit distributie golf 4 ieftin, ieftin, kit distributie golf 4 original, pana la final, kit distributie vw golf 4, sa nu ti-l fure altu’, kit distributie golf 4 la pret mic, pentru un amic…”

Mi-am amintit de mine copil. Erau dimineți când plecam spre școală cântând, ca să nu mă plictisesc singură. Nu aveam nevoie de cuvinte, căci numerele mașinilor pe lângă care treceam formau cele mai bune versuri. Originale, nemaicântate de nimeni vreodată. Alteori, când nu puteam cânta (am fost mereu o tipă modestă, care evită să se dea în spectacol în fața altora), făceam în gând diverse calcule matematice. Folosind, bine-nțeles, tot numerele mașinilor ce îmi ieșeau în cale. Astăzi mă întreb cum ar evolua omenirea, dacă adulții nu s-ar băga în mintea copiilor și nu le-ar umple capul cu diverse, dacă i-ar lăsa să se dezvolte liberi, stimulați numai de lucrurile care le ies în cale întâmplător. Ar fi mai bine, ar fi mai rău? Nu știu…

Nu mă pricep prea bine nici la mașini, fie ele golf 4 sau altceva. Dar am găsit pe site-ul AutoAtu câteva informații care ar putea fi utile celor interesați de kit distributie golf 4, kit distributie golf 4m pret, kit distributie golf 4 ieftin, kit distributie golf 4 original, kit distributie vw golf 4:

“De ce sa alegi sa comanzi piese auto pentru masina ta de pe autoatu.ro ?
Iti oferim cateva beneficii unice pe piata din Romania. Avem una din cele mai mari baze de date cu piese auto, in asa fel incat poti gasi aproape orice te intereseaza, avem un sistem de cautare si de comanda foarte rapid iar preturile pe care le percepem sunt foarte mici, cu toate ca piesele raspund cu succes tuturor cerintelor si respecta toate normele in vigoare.”

kit de distributie