Cele mai bune jurnale dedicate adolescentilor si femeilor

Jurnale pentru adolescenti si femei. Am muncit foarte mult in ultima vreme pentru ele si sunt tare mandra de rezultat. Totul a pornit ca o joaca, o metoda de relaxare in timpul liber. In plus, imi doream tare mult sa am propriul meu jurnal, realizat 100% de mine, asa cum mi-l imaginam. A fost greu, caci a trebuit sa invat nenumarate lucruri, dar totodata si foarte placut.

In acest moment am la vanzare pe amazon peste 30 de modele de jurnale pentru femei si adolescenti.

Toate au modele unicat pe piata. Garantat nu mai pot fi vazute in alta parte. Sunt complexe, bine structurate si foarte utile. Pe langa faptul ca pot fi folosite zilic pentru reducerea stresului si crearea unei anumite rutine, aceste jurnale pentru adolescenti (fete si baieti deopotriva) si adulti aduc multe alte beneficii:

-ajuta la cresterea stimei de sine

-sunt utile celor care au pierderi de memorie

-perfecte pentru dezvoltarea creativitatii

-ideale pentru o mai buna organizare.

Pe contul meu de autor amazon pot fi gasite multe modele de jurnale gandite pentru femei, adolescenti sau chiar copii mai mari, de la cele simple, liniate, si pana la jurnale complexe, care includ atat diverse rubrici tematice, anumite citate celebre reprezentative, cat si imagini de colorat pentru adulti, de genul mandala.

In acest moment toate aceste jurnale pentru adolescenti, barbati si femei disponibile la vanzare pe amazon sunt in limba engleza. As indrazni sa spun ca asta reprezinta un beneficiu in plus pentru cei care vor sa invete sau sa aprofundeze limba engleza. Despre cele mai bune jurnale pentru perioada 2021-2022 am scris mai multe aici (click pe link).

Am inclus intr-o singura imagine cateva dintre jurnalele create de mine in ultima vreme. Pentru mai multe detalii si informatii despre ele, dar si despre cartile de colorat pentru copii realizate de mine, va stau oricand la dispozitie.

Mi-ar fi de mare folos un share. Va multumesc!

Jurnale pentru adolescenti si femei