Jurnal duminical de femeie simpla

Traiesc o vara ciudata, despre care vreau neaparat sa scriu in acest jurnal duminical de femeie simpla, ca sa imi pot aminti peste ani. Sunt zile in care simt ca viata mea sta pe loc, ca mai apoi sa vina zile in care aproape ca nu am timp sa respir. Muncesc mult, prea mult, dupa spusele sotului meu. Problema este ca muncesc in gol, fara rezultate cu adevarat vizibile/notabile. Stiu ca perseverenta poate aduce succesul, asa ca insist, cu toate ca sunt momente in care imi vine sa ma trantesc la pamant si sa nu ma mai ridic.

Reinvat sa fac haz de necaz ca sa nu cedez psihic. Ma enervez prea repede, in general din motive puerile. Imi trece la fel de repede. Ca de obicei in aceasta viata, impulsiva fiind, reactionez rapid, inainte de a ma intreba daca e bine sau nu sa fac un anumit gest. Totusi, anumite reactii la cald mi-au prins bine. Asa am scapat de peste 1700 de “prieteni” de pe facebook care erau absolut degeaba pe acolo si tot asa am reusit sa le fac cainilor mei o baie pe cinste.

Iata mesajele mele de pe fb referitoare la cele doua intampari:

Bai, scuzati-ma, dar sunt intr-o pasa proasta. Nu mai pot vedea pe fb persoanele care ma intereseaza din cauza ca am o multime de oameni care imi polueaza spatiul, oameni cu care nu am interactionat de o vesnicie (sau niciodata).
Va spun de pe acum Adio!

Ok. Punct si de la capat. Aveam 2883 de prieteni. Mai am doar 1168. Sunt sigura ca au scapat multi nestersi, pentru ca unele numele imi sunau cunoscut, insa nu eram sigura daca am interactionat sau pur si simplu m-a plictisit fb aratandu-i.
Mi-e teama ca nu cumva in graba sa fi sters si oameni pe care ii voiam langa mine. Sper sa pot repara greseala, daca am comis-o.
Asadar, eu sunt Vienela Sas.
Sunt interesata de blogging, animale (in mod special caini), carti, cultura, noutati din toate domeniile. Imi plac postarile vesele si apreciez maxim textele bine scrise, fie ele si sfasietor de triste. Imi plac fotografiile reusite, la fel cum imi plac si cele mai putin reusite, dar care transmit ceva.
Imi plac oamenii care inca mai au minte si suflet. Ii vreau langa mine. Ceilalti sunt liberi sa se autoelimine.
*
Ma simt (si probabil chiar sunt) ca o eroina. Ce Ecaterina Teodoroiu, ce Ioana D’arc, ce zeita Diana! Nuuu… Eu sunt cu mult mai presus decat ele.
Am reusit sa le fac baie cainilor SINGURA, fara sa ii fac sa chelalaie si fara sa ma enervez!
Culmea 1: au stat in pozitie de “sezi” in cada.
Culmea 2: nu am avut recompense la mine.
Culmea 3: de data asta chiar i-am spalat bine, din cap si pana in varful cozii.
Clar, merit sa fiu declarata eroina anului!
*
Am facut cateva videoclipuri mai de succes pentru youtube. Toate despre caini. Cine e interesat, le poate vedea aici: inghetata pentru caini facuta in casa, Gandurile unui caine fost maidanez, Caini in functie de zodie.
Am vandut cateva dintre jurnalele pentru care muncisem in ultima vreme:
Gratitude Journal: A Complex Well-Structured Diary, Plenty Spaces to Write Your Gratitude, 48 Coloring Flowers and Mandala Illustrations to Reduce Stress
My Secret Diary: A Cute Journal for Girls, Teenagers and Women with Lined Pages, Blank Pages, Bordered Spaces, A Family Tree, 5-Star Emoticon
Weight Loss Journal: Daily Tracker Journal
Reading Record Book: Reading Log Organizer Journal Notebook, keep track and review your favorite books – Gifts For Book Lovers
Self-Reflection Journal: A Complex Journal Diary for Material, Social and Personal Development
Am vandut mai multe, dar cele de mai sus s-au dat in mai multe exemplare pana acum.

Voi incheia pagina de jurnal duminical de femeie simpla cu o scurta povestioara de acum cateva zile.

Acum cateva minute eram cu Bruno si cu Onix in curte. Pe deasupra noastra a zburat o… aratare. Cainii, innebuniti sa o prinda. Am strigat la ei:
-Nu, sub nici o forma nu! Puteti manca orice, chiar si rahat, dar lilieci NU!!!
Si o poza dintr-o alta vara:
Jurnal duminical de femeie simpla