Astăzi (17 martie 2015)… se anunţă o zi aglomerată, pe care sper să o trec cu bine. După ce am fost trezită din somn de nenumărate ori, m-am decis să deschid ochii şi să îmi fac curaj cu două cafele şi patru ţigări. Bine hrănită, pot muta şi munţii din loc.

Afară… ar fi fost o zi minunată pentru plimbare, însă nu îmi permit acest lux. Am un program încărcat, cu alergătură multă…

În grădină… totu-i amorţit, însă pe margine de drum am zărit o salcie zâmbind verde.

În casă… e trist şi dureros. Miţi e suspectă de ruptură de diafragmă, iar Pufi e proaspăt sterilizată.

În bucătărie… am intrat ieri doar pentru a bea apă. A, şi am mâncat un firicel de carne de pui.

Sunt îmbrăcată cu… blugi şi o bluziţă gri petrol.

Ce muzică ascult acum… Rammstein cu Ich Will.

Ce cărți citesc zilele astea… deşi eram mânată de o curiozitate incredibilă, m-am abţinut până când am reuşit să am dispoziţia necesară pentru a savura Necugetări, de Ruxandra David.

Ce mai meșteresc eu… am găsit la un second hand o pereche de pantaloni îmblăniţi, de culoare maro. Au fost probabil purtaţi vreo două zile de un copilaş. Vreau să fac din ei un culcuş moale pentru pisici.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să mai caut printre articolele vechi. Ultima dată am dat peste BiBaBumBumBamBriBumBiBum SA şi m-am distrat maxim.

Am învățat… în ultima săptămână să urăsc bani şi limitările pe care le impun.

Sunt recunoscătoare… fetelor de la Friendly Vets for Pets pentru tot sprijinul pe care l-au acordat (şi îl vor mai acorda) pisicuţelor mele şi doamnei doctor Ilie Manuela pentru descoperirea problemelor ce o chinuiau pe Miţi, cea mai dragă dintre pisicile mele dragi.

Mă gândesc… la “norocul” pe care l-am avut, de a fi fost atât de aglomerată, încât să aflu după aproape 24 de ore că iar s-a zguduit pământul.

Aștept/sper… cu nerăbdare ziua când vom opri centrala termică şi ne vom bucura de căldura soarelui.

Un citat/proverb favorit… “Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeşti gratis”.

O fotografie preferată

flori pe strada mea