Skip to main content

Jurnal de femeie simplă, cu prieteni buni

Sper… să nu mă tratați ca pe o lăudăroasă dacă vă spun că astăzi (19 ianuarie 2017)… m-am trezit, am ridicat ochii spre soare, am îndreptat umerii, am recitit articolul despre Nono și am zâmbit. Așa se întâmplă când soțul meu colindă prin blogosferă…, apoi îmi spune că i-a plăcut mult un anumit text scris de mine. Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… ar fi să povestesc lumii despre omulețul verde, un tip care locuiește la noi în casă… de o jumătate de an, timp în care… Dar mai bine tac. E prea devreme pentru a divulga secrete.

Mă gândesc… și la pisicile mele…, care nu au mai scris pe blog de o viață și care ar avea atât de multe de povestit. Doar câinele meu… își face timp, măcar din când în când, să scoată la lumină chestii vechi și să le posteze pe fb pentru prieteni noi. Prieteni care îmi umplu sufletul de bucurie. Sunt receptivi, sunt spirituali, sunt nostimi și, mai presus de toate, îmi dau încredere în mine. Lor le dedic acest citat favorit. Celor care îmi sunt de mult timp alături le spun simplu, din suflet:  Mulțumesc!

Prin Ploieşti… mi s-a părut atât de frig în această dimineață, că plimbarea a durat mai puțin de 15 minute; cu tot cu timpul petrecut la scară, încercând să nimeresc o fotografie preferată… pentru pagina 102 din jurnalul de femeie simplă (cu prieteni buni), dintre multele caricaturi pe care le-am făcut pe post de poze, cu mâna tremurând pe aparat. Câine curios și soare cu dinți:

 

Comments
 • Roxana January 19, 2017 at 11:55 am

  Ce prieten plin de demnitate. 🙂

  • Vienela January 19, 2017 at 11:57 am

   Daca te referi la Bruno, sa stii ca pe zi ce trece ma conving mai tare ca e cel mai bun prieten al omului… care sunt. :)))

 • Zina January 19, 2017 at 1:05 pm

  Frumos s-a mai făcut Bruno!
  Da’ chiar, pisicile ce mai zic?!

  • Vienela January 24, 2017 at 12:49 pm

   Multumesc! Pisicile aproape ca hiberneaza, desi in casa e cald si bine. 🙂

 • Andra January 19, 2017 at 7:19 pm

  Ce dragut! Daa, de pisici ce ne mai spui?

  • Vienela January 24, 2017 at 12:50 pm

   Le voi lasa pe ele sa spuna. Probabil cand va da firul ierbii, ca acum sunt ocupate cu somnul. :))

 • borceablog January 20, 2017 at 1:28 pm

  Raf, al meu, un beagle de un an si trei luni, nici nu concepe sa iasa afara…mai mult de 2 minute nu sta, fuge in casa…

  • Vienela January 24, 2017 at 12:51 pm

   Are si Bruno momente cand trage spre casa de parca il alearga vreun balaur, insa in general ii place afara, la aer curat. 😉
   Sa iti traiasca beagle-ul!

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.